Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Un adolescent de 17 ani, la spital, după ce s-a dezechilibrat și a căzut de pe trotineta electrică, pe blvd Coposu

Un adolescent de 17 ani, la spital, după ce s-a dezechilibrat și a căzut de pe trotineta electrică, pe blvd Coposu

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost transportat la spital după ce s-a dezechilibrat și a căzut de pe o trotinetă electrică, pe blvd. Coposu din municipiul Sibiu, anunță marți  Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. 

„În timp ce conducea o trotinetă electrică pe trotuarul bulevardului Corneliu Coposu, spre strada Constituției, un tânăr în vârstă de 17 ani, sibian, s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil, în apropiere de intersecția cu strada Independenței,” transmite sursa citată. 

Tânărul a fost transportat la spital de un echipaj SAJ, conștient. Acesta a suferit un traumatism facial și excoriații la cotul brațului stâng, precizează reprezentanții Ambulanței. 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus