Duminică,
23.06.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Aeroportul Sibiu: O bucată din tavanul sălii de așteptare a căzut lângă pasageri. ”Nu sunt răniți”

Aeroportul Sibiu: O bucată din tavanul sălii de așteptare a căzut lângă pasageri. ”Nu sunt răniți”

O bucată din tavanul fals al sălii de așteptare a aeroportului Sibiu s-a prăbușit vineri după-masă chiar peste scaunele unde se puteau afla călătorii. Întâmplarea face că nimeni nu a fost rănit.

Evenimentul a avut loc vineri, în jurul orei 15:30, el fiind semnalat pe adresa redacției de pasageri aflați în sala de așteptare.

”Ne aflam în sală când s-a desprins o bucată din tavan chiar în fața noastră. A căzut între scaune, din fericire nu sunt răniți”, spune Gheorghe Ș., unul dintre martori.

După cum se vede în imaginile primite bucata din plafon s-a rupt în momentul impactului cu scaunele.

Contactați de reporterul Turnul Sfatului, reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu au anunțat că vor cerceta incidentul.

”În contextul celor semnalate, precizăm următoarele: în cursul zilei de azi, în zona publică a terminalului de pasageri, o porțiune dintr-o placă de rigips s-a desprins. Evenimentul a avut loc în contextul în care, la acest moment, în terminalul de pasageri au loc lucrări de consolidare a structurii de rezistență a acestuia, lucrări care se pare ca au slăbit adezivul cu care placa de rigips din porțiunea respectivă a fost lipit. Au fost dispuse de urgență măsuri de verificare a integrității plăcilor de rigips din toate zonele unde au fost efectuate lucrări în vederea îndepărtării controlate a acestora, dacă este cazul. Zona afectată a fost izolată, s-a dispus îndepărtarea scaunelor din proximitatea pereților centrali care sunt supuși lucrărilor de consolidare”, explică oficialii AIS.

Reamintim că Aeroportul Sibiu trece printr-un amplu proces de extindere și modernizare, însă acesta nu ar trebui să afecteze zborurile sau pasagerii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3926

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

10 comentarii

Munteanu

Acum 11 luni

Ce era? Rigips? Halal lucrare!
Raspunde

Nicoleta Merluciu

Acum 11 luni

Cu siguranta nu a cazut de la vibratiile cauzate de avioane...pentru ca nu mai exista avioane pe aeroportul sibian...multumim fauritoarei de spitale, PNL si conducerii aeroportului!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emila

Acum 11 luni

Tov trifu câte curse ar aduce?
Raspunde

Ovidiu Oanta

Acum 11 luni

Nico draga mea...mai bine taceai.
Raspunde

Ceac Noris

Acum 11 luni

Profesionisti au lucrat pentru profesionisti! Numarul 1 in toate.
Raspunde

Claudiu

Acum 11 luni

Hai să lăsăm pentru o clipă fotbalul, echipele, huiduielile și taberele pro/contra E România. E foame de bani și bugete cârpite, vai de capul lor -Bă, vă dăm niște bani? Că noi avem o nevoie și vouă nu va strică ceva in plus -Lasa-ne, omule, ia viteză cu banii tăi cu tot. N-avem nevoie" Până la stadion, iarbă, sus ai noștri, jos ai lor și "bine le-a făcut,mama lor de mațe fripte", pe bune, îmi poate explica cineva cu un minim de logică de ce am ajuns sa refuzăm banii? Cum vine de se face asta ? Că nu reușesc să înțeleg de nici o culoare A! Și să nu uităm. Că nu a fost demult Cât timp a fost Hermanstadt fără stadion? Cât au platit sa joace pe la alții ;oare cum se mai întâmpla asta dacă spuneau și aia "nu" la bani?!?
Raspunde

Sibian

Acum 11 luni

Iată ce avantaje are un aeroport gol?Mai repede vei fi atacat de urs! Veți vedea,însă,după incheierea modernizării aflată in lucru cât de bine va arăta:în sălile ultramoderne ale AEROPORTULUI INTERNATIONAL SIBIU vom viziona filme cu avioane iar pe pistă se va deschide o mare piață volanta(la astfel de lucruri Consiliul Județean e expert!)!
Raspunde

Nemo

Acum 11 luni

Rigipsul se prinde cu adeziv? Daca da, ce calitate avea adezivul? Era adeziv pentru rigips? Din cel galben-albastru?
Raspunde

Adsfasdf

Acum 11 luni

era adeziv Galben (PNL) rosu (PSD) si cu ceva picatele de FDGR printre... suntem de rasul satului cum se zice cu lucrarile facute in bataie de joc pe bani multi
Raspunde

Cu sau fara tavan, la unii le da egal

Acum 11 luni

Prea multe avioane. Reduceti din ele si rezista si constructiile . Simplu... sau si mai simplu, inchideti aeroportul de tot . Nimic grav, au zburat si acoperisurile caselor, dar au inchis ochii toti sibienii. Se doarme la greu oricum, mai fain sa ignori decat sa schimbi ceva.... cu sau fara tavane, acoperisuri la unii tot egal le da cum se dezvolta arhitectura acestui oras. Totul la gramada! Putin nasol de sibieni... somn usor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus