Miercuri,
01.05.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Lucrări de cuplare a noii rețele de distribuție apă potabilă din str. Mărăști

Lucrări de cuplare a noii rețele de distribuție apă potabilă din str. Mărăști

In vederea finalizarii lucrarilor aferente noii conducte de distributie apa potabila, PE 160 si a scoaterii din functiune a vechii conducte a strazii Marasti,  Apă Canal Sibiu S.A. anunță abonatii din zona că miercuri, 26.07.2023, in intervalul orar 09.00 – 16.00 , se va intrerupe alimentarea cu apa potabila pentru strazile Marasti, Marasesti si Oituz ( tronson cuprins intre str. Hipodromului si str. Marasesti)

 Lucrările sunt executate de catre firma Instal Grup, cu asistenta tehnica a Apa Canal Sibiu SA, în cadrul proiectului de reabilitare a retelelor de apa si canalizare din str. Marasti, derulat de operatorul regional Apa Canal Sibiu SA.

Apă Canal Sibiu va pune la dispoziția consumatorilor din zona afectata, apă pentru utilizare menajeră, prin intermediul unei autocisterne ce va stationa in proximitatea intersectiei str. Marasti/Oituz.
La reluarea furnizării, este posibil ca apa să fie ușor tulbure.
Relații suplimentare pot fi obținute la Call Center Apa Canal Sibiu, tel. 0269/222777

Apa Canal Sibiu SA cere scuze abonatilor din zona pentru disconfortul creat.

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus