Duminică,
24.09.2023
Partial Noros
Acum
21°C

Târgul de carte Gaudeamus începe vineri în Piața Mare. „Va fi deschis în inima țării pentru sibieni și pentru cei care își vor petrece aici minivacanța de Sfânta Maria”

Târgul de carte Gaudeamus începe vineri în Piața Mare. „Va fi deschis în inima țării pentru sibieni și pentru cei care își vor petrece aici minivacanța de Sfânta Maria”

Piaţa Mare va găzdui între 11 și 15 august Târgul de Carte Gaudeamus Radio România 2023. Evenimentul este organizat de Radio România, prin Echipa Gaudeamus și Radio România Regional (Cluj, Sibiu și Brașov), cu sprijinul Primăriei Sibiu. Deschiderea oficială va avea loc vineri, 11 august, ora 15:00. Programul de vizitare este zilnic, între orele 10 și 21.

Citește și: Dezastrul agriculturii românești și raportările false la demolarea CAP-urilor, povestite de un agronom din Sibiu. Cartea sa va fi lansată la Târgul Gaudeamus 

„Gata pentru o nouă ediție estivală a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România? Peste doar câteva zile, ne revedem în Piața Mare din Sibiu! Ca de obicei, ne facem luntre și punte să vă aducem în dar, de sărbătoare, tot ce e mai nou și mai atractiv pe piața românească de carte. 11 - 15 august este perioada în care cel mai citit târg de carte, de la cel mai ascultat radio din România, va fi deschis în inima țării pentru sibieni și pentru cei care își vor petrece aici (mini)vacanța de Sfânta Maria”, au transmis organizatorii târgului de carte.

La ediția din acest an vor fi 40 de participanți: edituri, agenții de distribuție de carte, muzică și jocuri educaționale – reuniţi în 40 de standuri, care vor aduce în fața sibienilor și a celor care se află în vacanță tot ce e nou și atractiv pe piața de profil.

Citește și: Cărțile pentru copii, vedetele Târgului Gaudeamus de la Sibiu: Copiii adoptă modelul părinților, așa se formează viitorii cititori

Foto: Radio România Gaudeamus/Facebook

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus