Duminică,
24.09.2023
Thunderstorm With Heavy Rain
Acum
20°C

Complex sportiv pe 2 hectare de teren în zona Obor: „Prinde formă”

Complex sportiv pe 2 hectare de teren în zona Obor: „Prinde formă”

Complexul sportiv de lângă Piața Obor prinde formă, anunță primarul Astrid Fodor. După o inspecție în teren, aceasta a anunțat că lucrările au ajuns în etapa amenajărilor.

„Amenajăm un spațiu de 23.000 mp pentru sport, acesta urmând să fie accesibil sportivilor profesioniști și amatorilor. Lucrările avansează astfel că, în câteva luni, sibienii pasionați de sport și mișcare vor avea la dispoziție terenuri pentru fotbal, minifotbal, handbal, tenis, tenis cu piciorul și tenis de masă, baschet și volei. În prezent se lucrează la amenajarea terenurilor, a tribunei, a zonelor verzi și a aleilor de acces și pietonale din viitorul Complex, precum și la rețelele de canalizare pluvială și iluminat. Transformăm astfel un teren viran dintr-un cartier al Sibiului într-un spațiu pentru sport și timp liber”, a transmis Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, printr-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Sibiu.

Potrivit informațiilor publicate de adminsitrația locală, în prezent se lucrează la infrastructura terenului de fotbal, unde urmează instalarea sistemului de irigații și amenajarea suprafeței de joc; împrejmuirile Complexului și cele ale fiecărui teren de sport; crearea zonelor verzi; bazinul de retenție a apei de ploaie, canalizarea pluvială fiind amenajată deja; amenajarea căilor de acces în Complex și a aleilor pietonale; iluminatul pe aleile Complexului și cel aferent terenurilor de sport; amenajarea tribunei cu 500 de locuri de la terenul de fotbal, precum și crearea platformei pe care vor fi amplasate vestiarele.

Amintim că în aprilie 2022 Primăria a semnat cu firma SC Atlas Sport SRL Tg. Mureș contractul de construire a unui complex sportiv în zona Pieței Obor. Suprafața acestuia are 23.000 mp și va include terenuri pentru multe sporturi, inclusiv un teren de fotbal, dar și alei pietonale și zone verzi amenajate.  

Imagine din iulie 2023

Fotografii:Primăria mun. Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 3092

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

4 comentarii

Oare??

Acum 1 lună

terenuri din bani publici accesibile sibienilor?? Sau Primaria o sa aplice taxe NESIMTITA de folosire a terenurilor de langa stadion, realizate tot din bani publici??? Acolo Primaria practica aceleasi tarife precum privatii - care au ridicat terenurile din banii lor.
Raspunde

Un cititor

Acum 1 lună

Cu banii aia se cumpărau alte citeva fabrici de cultură și scoteam pe bandă oamenii cei mai educați din lume.
Raspunde

Ceac Noris

Acum 1 lună

Mai bine modernizau Piata Cibin ,dar i fac lui tovarasu de la piete teren pentru a juca fotbal cu angajatii de la piete care in mare sint fosti fotbalisti!
Raspunde

Leonard

Acum 1 lună

Banii din Crypto Dacă în fiecare zi intră în conturi câte 5-10000€ poate și mai mult vă dați seama că sunt bani Este ceva normal în ziua de azi
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus