Luni,
25.09.2023
Partial Noros
Acum
23°C

Actualizare: Incendiul pe strada Gheorge Asachi din Sibiu a fost stins după trei ore. Acoperișul și mansarda au ars în totalitate

Actualizare: Incendiul pe strada Gheorge Asachi din Sibiu a fost stins după trei ore. Acoperișul și mansarda au ars în totalitate

Actualizare: Pompierii anunță că după aproximativ trei ore incendiul a fost stins fără a se propaga la casele din vecinătate. Acoperșul și mansarda au ars în totalitate. 

„După ce s-au luptat aproape 3 ore cu flăcările, pompierii sibieni au salvat casele din vecinătate și au stins incendiul care a distrus în totalitate acoperișul imobilului pe o suprafață de aproximativ 200 mp, precum și mansarda imobilului și bunurile din interiorul acesteia. Imobilul era de tipul P+2E+M”, spun reprezentanții ISU.

Incendiul a fost cauzat de efectul termic produs la coșul de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile. 

Știre inițială: ISU Sibiu intervine de urgență pe strada Gheorghe Asachi din muncipiul Sibiu, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case. 

La fața locului sunt mobilizate trei autospeciale de stingere, o autoscară, o autospecială de primă intervenție, un echipaj SMURD și o autospecială de transport victime multiple. 

Incendiul se manifestă generalizat la acoperișul casei. Din fericire nu sunt semnalate victime. 

Intervenția este în desfășurare, se lucrează pentru localizarea și lichidarea incendiului. 
Traficul este blocat pe strada Gh. Asachi. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus