Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Noi restricții de circulație pe Valea Oltului, în jud. Sibiu. Vor dura aproape o săptămână

Noi restricții de circulație pe Valea Oltului, în jud. Sibiu. Vor dura aproape o săptămână

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov instituie noi restricții de circulație începând de marți pe Valea Oltului, în județul Sibiu.

Traficul se va desfășura alternativ în zona localității Lazaret, unde se va lucra la un pod.

”Începând de mâine, marți, 05.09.2023, se vor institui restricții de trafic pe DN7, în zona localității Lazaret, aproape de limita dintre județele Sibiu și Vâlcea. Circulația va fi închisă pe o bandă în zona podului peste pârâul Lotrioara pentru schimbarea rosturilor de dilatație. Lucrările vor dura aproximativ o săptămână, timp în care traficul va fi dirijat de semafoare.

Vă rugăm să circulați cu prudență în zonă șantierului și să respectați semnalizarea temporară. Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, au informat oficialii DRDP Brașov.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4090

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus