Sâmbătă,
18.05.2024
Ploi Scurte
Acum
10°C

Bazar caritabil la Cisnădioara: s-au strâns peste 1.000 de lei care au fost donați Fundației Polisano

Bazar caritabil la Cisnădioara: s-au strâns peste 1.000 de lei care au fost donați Fundației Polisano

Bazarul Caritabil din Cisnădioara: Comunitatea se unește pentru o cauză nobilă, organizat weekend-ul trecut, a reunit 50 de mici expozanți care au reușit să strângă 1.100 de lei, bani care au fost donați mai departe Fundației Polisano din Sibiu.

Cu mulți vizitatori entuziasmați și interesați, evenimentul desfășurat în acest weekend la pensiunea restaurant „7 TEI” a reușit să aducă împreună oameni din toate colțurile comunității, dornici să ofere sprijin și să ofere o mână de ajutor într-o cauză nobilă.

„Scopul evenimentului a fost dublu: să susțină o cauză caritabilă deosebit de importantă și să ofere ocazia participanților, în special celor mici, să învețe valoarea lucrurilor lor și să dezvolte abilități de comunicare și socializare. Bazarul a reușit cu succes să atingă ambele obiective, ceea ce a adus o satisfacție și recunoștință deosebită din partea participanților și vizitatorilor”, au transmis organizatorii evenimentului într-un comunicat de presă.

Cu un total de 1.100 de lei strânși în urma evenimentului, organizatorii au luat decizia de a dona suma către Fundația Polisano. Această fundație, care sprijină de 8 ani copiii români cu malformații cardiace congenitale pentru a beneficia de tratamente și/sau operații a primit astfel un mic sprijin în continuarea eforturilor lor nobile. 

Bazarul Caritabil de la Cisnădioara s-a bucurat de succes încă de la prima ediție, atrăgând aproape 200 de participanți și peste 50 de micuți comercianți. Organizatorii își exprimă recunoștința față de toți cei implicați și promit că vor continua să dezvolte și să îmbunătățească acest eveniment, pregătindu-se pentru organizarea unei noi ediții în viitorul apropiat.

„Evenimentul a reprezentat nu numai o oportunitate de a susține o cauză importantă, ci și o modalitate de a aduce împreună comunitatea pentru a învăța, a se conecta și a face lucruri minunate împreună. Cu entuziasmul și sprijinul neîntrerupt din partea participanților și vizitatorilor, viitoarele ediții ale Bazarului Caritabil de la Cisnădioara se anunță a fi la fel de memorabile și de încununate de succes, pentru că susținerea din aceste zile ne motivează spre noi proiecte de acest gen”, a declarat Andreea Zagarin, inițiatoarea proiectului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus