Joi,
28.09.2023
Cer Senin
Acum
10°C

Ofelia Popii, la 16 ani de Faust: M-am întâlnit în anii ăștia cu toate fricile mele

Ofelia Popii, la 16 ani de Faust: M-am întâlnit în anii ăștia cu toate fricile mele

„Faust”, spectacolul TNRS regizat de Silviu Purcărete, împlinește 16 ani de la premiera din 19 septembrie 2007. În tot acest timp, s-a jucat de fiecare dată cu sala plină.

G4Media.ro a discutat cu actrița Ofelia Popii, cea care joacă Mefisto, despre lecțiile unui rol alături de care ai șansa să evoluezi.

„Este o foarte, foarte mare oportunitate pentru un actor, să poată să facă asta pentru un timp atât de îndelungat. Inevitabil ne schimbăm în ani, inevitabil percepția e diferită despre meseria noastră, înțelegem lucrurile diferit, normal… Avem experiențe de viață care își pun amprenta asupra noastră și faptul că ai ocazia să aprofundezi un personaj atât de complex în timp, asta mie mi se pare fabulos,” spune Ofelia Popii. 

M-am întâlnit în anii ăștia cu toate fricile mele, m-am izbit de toate zidurile și de asemenea am deschis toate ușile pe care puteam să le deschid.

Am simțit libertatea și în același timp am avut toate temerile posibile. Mi-am scris lucrarea de doctorat despre Mefisto, despre ceea ce am simțit în anii ăștia, jucând acest personaj, despre etapele și felul în care a crescut și s-a maturizat personajul împreună cu mine,” a adăugat actrița.

Citește articolul integral pe G4Media/foto Sebastian Marcovici/TNRS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Muresan

Acum 1 săptămână

E ca in povestea cu hainele imparatului. Cine zice ca spectacolul e o porcarie e prost si incult!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus