Marţi,
28.11.2023
Innorat
Acum
5°C

27 de grade, astăzi, în Sibiu

27 de grade, astăzi, în Sibiu

Vremea va fi caldă și predominant frumoasă, iar meteorologii sibieni anunță temperaturi maxime de până la 28 de grade Celsius în județ, astăzi.

”Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare. Pe arii restrânse la munte și izolat în rest se vor semnala averse slabe de ploaie, ce pot fi însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în zonele montane și în sudul județului. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 28 de grade, iar cele minime între 12 și 14 grade. Dimineața, pe arii restrânse se va semnala ceață în zonele joase”, se anunță în prognoza pentru astăzi emisă de Centrul Meteorologic Transilvania Sud Sibiu.

Temperaturi maxime și minime în județ: între 27 și 14 grade în municipiul Sibiu, între 28 și 13 grade la Dumbrăveni, între 26 și 14 grade la Boița, între 19 și 11 grade la Păltiniș și între 12 și 8 grade la Bâlea Lac.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus