Marţi,
05.12.2023
Cer Senin
Acum
-3°C

Cazul Angelikăi, studenta dispărută din februarie. IPJ Sibiu: nu mai este căutată fizic, în teren, polițiștii continuă să facă cercetări

Cazul Angelikăi, studenta dispărută din februarie. IPJ Sibiu: nu mai este căutată fizic, în teren, polițiștii continuă să facă cercetări

Studenta de 25 de ani dispărută acum opt luni din Sibiu nu mai este căutată fizic, în teren, de polițiști, aceștia efectuează periodic, verificări în bazele de date ale poliției române, transmit reprezentanții IPJ Sibiu pentru Turnul Sfatului. În momentul în care vor apărea noi informații,forțele de ordine sunt pregătite să reia și căutările în teren.

„Momentan nu se mai fac căutări fizice in teren însă, la apariția unor noi informații cu privire la dispariție și dacă situație impune, căutările in teren vor fi reluate! 
Lucrătorii de caz efectuează periodic verificări in bazele de date ale poliției romane, comparații in aplicațiile specifice și alte activități in vederea obținerii de noi informații care sa conducă la localizarea și identificarea persoanei dispărute,” spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Dispariția Angelikăi Maurer a stârnit multă empatie și preocupare în rândul sibienilor, care au participat la ample căutări în pădurile din jurul orașului. 

În 7 februarie, polițiștii sibieni au lansat un apel public de căutare a fetei în vârstă de 25 de ani, care nu se mai întorsese acasă de aproape două săptămâni. În 25 februarie, în Pădurea Dumbrava, polițiștii sibieni au găsit mai multe bunuri care îi aparțin tinerei, motiv pentru care s-a luat decizia extinderii căutărilor în zona împădurită de la marginea municipiului Sibiu.

La începutul lunii martie, sute de forțe de ordine și sibieni au participat la acțiuni ample de căutare în pădurile din jurul Sibiului. 

Citește și Polițiștii le mulțumesc voluntarilor care au participat la acțiunea de căutare a Angelikăi. Au fost „periate” 500 de hectare, dar, din păcate, tânăra nu a fost găsită

Citește și Căutări ample pentru găsirea Angelikăi Maurer, inclusiv cu drone și elicopter. Șeful IPJ Sibiu: luăm în calcul posibilitatea de a nu o mai găsi în viață

Tot în luma martie, polițiștii au dat publicității imagini de pe camerele de supraveghere din oraș, din dimineața dispariției fetei. Imaginile arată drumul acesteia de la internatul Institutului Evanghelic din Sibiu, de pe Bulevardul Victoriei și până în Valea Aurie, pe Calea Poplăcii, unde este instalată ultima cameră de supraveghere disponibilă.  

Din păcate, toate căutările au rămas până acum fără rezultat.

Citește și Imagini cu Angelika Maurer surprinse de camerele de supraveghere în dimineața dispariției

Citește și Angelika, studenta de 25 de ani dispărută în februarie din Sibiu, a fost căutată cu scafandri în lacul din muzeul Astra

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 2 luni

Apelati la FBI sau alte autoritati straine, nu lasati mafia MAI sa cerceteze pentru a-si prinde mafiotii ca pierdeti timpul. Criminalii MAI sunt experti in diversiuni de acoperire.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus