Marţi,
28.11.2023
Parțial Noros
Acum
5°C

Casa Națională de Asigurări de Sănătate scoate la concurs cinci posturi de informaticieni. Dosarele se depun până în 2 octombrie

Casa Națională de Asigurări de Sănătate scoate la concurs cinci posturi de informaticieni. Dosarele se depun până în 2 octombrie

Casa de Asigurări de Sănătate Sibiu informează că la nivelul CNAS se derulează procedura de ocupare a cinci funcții vacante de specialist în tehnologia informației și comunicațiilor. Aceste posturi urmează a fi ocupate in vederea dezvoltării de noi proiecte și soluții de îmbunătățire și eficientizare a sistemelor și platformelor software gestionate la nivelul Direcției Tehnologia Informației din cadrul instituției. 

Posturile pentru care se poate aplica

  1. a) functia contractuala specialist IT si comunicatiilor (Expert hardware si virtualizare);
  2. b) functia contractuala specialist IT si comunicatiilor (Expert network);
  3. c) functia contractuala specialist IT si comunicatiilor (Soft advanced);
  4. d) functia contractuala specialist IT si comunicatiilor (Baze);
  5. e) functia contractuala specialist IT si comunicatiilor (Expert DevOps).

Durata contractului de muncă este pe perioadă determinată, respectiv pe perioada dezvoltării fiecărui proiect, iar nivelul maxim de salarizare va reprezenta de 5 ori valoarea câștigului salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2023.

Condițiile de desfășurare și criteriile de evaluare în baza cărora se va realiza monitorizarea activității, criterii ce vor fi cuprinse și detaliate în contractul individual de muncă, se regasesc pe site-ul cnas.ro, secțiunea „Informatii publice” – „Posturi vacante” - ”Anunț selecție specialiști tehnologia informațiilor si comunicațiilor – 09.10.2023”.

Cei care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să știe că selecția se va face în trei etape. Prima este depunerea dosarului, a doua este proba scrisă, care va avea loc în 9 octombrie și interviul care va fi ținut la 4 zile lucrătoare de la proba scrisă. Un candidat va ajunge la interviu doar dacă va fi declarat admis la primele două etape.   

Dosarele pot fi depuse până în data de 2 octombrie. 

Angajările au loc în cadrul proiectul cod 101084976 (RO-EP) aferent grantului direct EU4H-2021- DGA-MS-IBA-01 for grants in the field of Enlargement of the geographic coverage and scope of the MyHealth@EU Digital Service Infrastructure  (eHDSI), proiectul  pentru  Redimensionarea si standardizarea PIAS din cadrul Programului national de Redresare si Rezilienta, Proiectul eDES, SUGMA-SMART. 

Sursa foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Haha

Acum 2 luni

Pana fac dosarul ala atat de pretentios, ma duc la 3 interviuri aplicand pe Bestjobs doar cu CV-ul. Mai ii si pe perioada determinata dar daca te gandesti ca esti in Romania si orice proiect dureaza ani de zile, s-ar putea sa nu conteze asa mult :)))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus