Joi,
30.11.2023
Innorat
Acum
2°C

Un bărbat care a căzut de la înălțime a fost transportat la spitalul din Mureș cu elicopterul SMURD

Un bărbat care a căzut de la înălțime a fost transportat la spitalul din Mureș cu elicopterul SMURD

Un bărbat în vârstă de 40 de ani care a căzut de la o înălțime de aproape 5 metri a fost transportat conștient la spitalul din Târgu Mureș. Incidentul a avut loc luni în localitatea Prod, iar bărbatul efectua lucrări la acoperișul unui grajd de animale. Acesta și a suferit multiple traumatisme.

„Un echipaj SMURD, elicopterul SMURD Tg. Mureș și un echipaj SAJ au intervenit de urgență în localitatea Prod pentru a acorda asistență medicală unui bărbat de aproximativ 40 de ani care a căzut de la o înălțime de aproape 5 metri.  Bărbatul efectua lucrări la acoperișul unui grajd de animale și a suferit multiple traumatisme. Acesta a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la UPU Tg. Mureș, conștient,” transmit reprezentanții ISU Sibiu. 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus