Duminică,
03.12.2023
Parțial Noros
Acum
-1°C

USR Sibiu nu anunță deocamdată un nume pentru localele de anul viitor. „Cu cât intră mai mulți colegi în această competiție, cu atât reușim să dăm cel mai bun candidat”

USR Sibiu nu anunță deocamdată un nume pentru localele de anul viitor. „Cu cât intră mai mulți colegi în această competiție, cu atât reușim să dăm cel mai bun candidat”

Reprezentanții USR nu anunță încă un nume care îi va reprezenta la localele din 2024. Adrian Echert, președintele organizației municipale USR Sibiu, spune că încă nu s-a decis dacă va candida sau nu, iar Ruxandra Cibu Deaconu, președinta filialei județene USR Sibiu, își încurajează colegii să candideze.

„Am făcut cercetări de piață în tot decursul acestui an, de diferite tipuri, suntem pregătiți să facem această desemnare conștient de ce se întâmplă în piață. Eu, cum am răspuns și în alte cazuri, o să îmi asum și o candidatură în mod cert, undeva unde crede și partidul că va fi cea mai bună. E o decizie pe care trebuie să o iau pe parcursul anului viitor, nu e una discutată nici în partea privată a vieții mele”, a spus Adrian Echert în cadrul unei conferințe care a avut loc vineri, 6 octombrie, la noul sediu al filialei.

La întrebarea dacă va candida pentru postul de primar al municipiului Sibiu, Ruxanda Cibu Deaconu a răspuns că este o opțiune, dar că își încurajează colegii să se înscrie.

„Este una din opțiuni. Din punctul meu de vedere, cu cât intră mai mulți colegi în această competiție, cu atât reușim să dăm cel mai bun candidat. Noi încurajăm pe toată lumea să intre în competiție și să putem veni cu cea mai bună variantă posibilă”, a spus aceasta. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Hipsteri mitomani

Acum 1 lună

Foarte frumos in USR! Competitie, democratie, super. Mai putin locurile eligibile pentru europarlamentare, ocupate de prapaditul de Barna cu sotia OMV si ceilalti gusteri de teapa lui! Va dorim 4,99% dupa redistribuire!
Raspunde

Cichicean

Acum 1 lună

Cam mare pronosticul dupa redistribuire.
Raspunde

Mirel Cristea

Acum 1 lună

Mare papagal si asta ...nu mai dati comunicate cu toti pagalii...va pierdeti timpul cu el
Raspunde

Xxx

Acum 1 lună

Pai faceti un concurs de trotinete si vedeti cine e cel mai bun!
Raspunde

Ion

Acum 1 lună

Ar face bine să găsească un om capabil care să ne scape și de pacostea Bibu de pe cap. Atâta ne mai trebuie, primar PNL că-n rest le-a avut pe toate Sibiul nostru.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus