Joi,
30.11.2023
Innorat
Acum
2°C

Ciolacu: Am primit astăzi vestea că un român a decedat în conflictele din Israel. MAE: Este vorba despre un militar cu dublă cetățenie

Ciolacu: Am primit astăzi vestea că un român a decedat în conflictele din Israel. MAE: Este vorba despre un militar cu dublă cetățenie

Premierul Marcel Ciolacu, prezent luni la Varna, a declarat că o persoană care are şi cetăţenie română şi-a pierdut viaţa în conflictele din Israel.

"Contextul internaţional impune şi mai multă solidaritate între statele partenere, care împărtăşim aceste valori. Mă refer aici la tragedia prin care trece şi poporul israelian, după cea prin care trece poporul ucrainean. România condamnă cu tărie atacurile teroriste asupra teritoriilor şi cetăţenilor statului israelian. Şi îmi exprim regretul profund pentru victimele acestor atacuri şi transmit condoleanţe familiilor îndoliate. Şi noi am primit astăzi vestea că un cetăţean, şi român, a decedat în aceste conflicte şi cred că statul israelian este îndreptăţit să îşi apere ţara cu toate forţele", a spus Marcel Ciolacu, potrivit Agerpres

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamnă în mod ferm atacurile împotriva populaţiei israeliene şi transmite un mesaj de condoleanţe apropiaţilor unui militar de origine română care a murit în conflict.

"Suntem profund întristaţi de pierderea unui cetăţean din Forţele de Apărare ale Israelului cu dublă cetăţenie, româno-israeliană. Transmitem sincere condoleanţe familiei victimei. Suntem solidari cu Israelul în aceste momente grele. România condamnă cu fermitate atacurile care au loc asupra populaţiei Israelului" este mesajul ministerului român publicat pe Twitter.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 lună

Majoritatea au abandonat definitiv mafia statala din Romania. Pastreaza cetatenia doar pentru a circula in siguranta prin statele islamice.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus