Joi,
30.11.2023
Innorat
Acum
2°C

Eveniment dedicat iubitorilor de pisici, la Sibiu: tombolă, adopții libere, donații și expoziție de desene

Eveniment dedicat iubitorilor de pisici, la Sibiu: tombolă, adopții libere, donații și expoziție de desene

Asociația PAN - Protecția Animalelor și a Naturii şi Șura Culturală Gușterița ne invită să participăm sâmbătă, 28 octombrie, la Ziua Adopției Pisicilor PAN. Evenimentul are scopul de a promova adopția pisicilor avute în grijă de asociație, dar cuprinde și mai multe activități interactive.

„Am decis să facem un eveniment de genul acesta pentru a promova adopția și pisicile asociației. În primăvara acestui an am fost la câteva grădinițe private și de stat din Sibiu și le-am prezentat copiilor adăpostul nostru, le-am vorbit despre noi și le-am spus lucruri interesante despre pisici”, arată organizatorii evenimentului.

Activități interactive

Evenimentul e destinat atât copiilor, cât și adulților care vor să cunoască asociația si poate vor sa și adopte o pisicuță, în baza unui contract de adopție. De asemenea, atât pentru adulți, cât și pentru copii, vor fi pregătite mai multe activități speciale.

„Vă așteptăm cu o serie de activități interesante pentru toate categoriile de vârstă: adopții libere, tombolă, photo corner, ateliere pentru copii, expoziție de desene, pictură pe față. Pentru cei cu suflet mare și care vor să sprijine în continuare activitatea asociației, am pregătit cutii cu donații în bani și obiecte de uz pentru adăpost (perne, pături, culcușuri, jucării, diverse accesorii). Vă așteptăm în număr cât mai mare la un eveniment de suflet. Hai la șura cu pisici!”, mai arată organizatorii evenimentului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus