Joi,
30.11.2023
Innorat
Acum
1°C

19 grade, astăzi, în municipiul Sibiu. Minimă de 7 grade

19 grade, astăzi, în municipiul Sibiu. Minimă de 7 grade

Vremea va fi frumoasă și se va încălzi față de ziua precedentă, precizează meteorologii sibieni în prognoza pentru astăzi.

”Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 20 grade, iar cele minime între 7 și 9 grade. Izolat, dimineața vor fi condiții de ceață în zonele joase”, se arată în prognoza meteo.

Temperaturile maxime de astăzi, în județ: 19 grade în municipiul Sibiu, 20 de grade la Dumbrăveni, 19 grade la Boița, 13 grade la Păltiniș și 7 grade la Bâlea Lac. Minimele vor fi de 7 grade la Sibiu, Păltiniș și Dumbrăveni și de 5 grade Celsius la Bâlea Lac.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Mihai Tanase

Acum 1 lună

"Temperaturile maxime de astăzi, în județ: 19 grade în municipiul Sibiu, 20 de grade la Dumbrăveni, 19 grade la Boița, 13 grade la Păltiniș și 7 grade la Bâlea Lac. Minimele vor fi de 7 grade la Sibiu, Păltiniș și Dumbrăveni și de 5 grade Celsius la Bâlea Lac." Deci gradele Celsius vor fi doar la Bâlea Lac, am înteles bine ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus