Duminică,
03.12.2023
Parțial Noros
Acum
-1°C

Muzeul Național Brukenthal trece la programul de iarnă

Muzeul Național Brukenthal trece la programul de iarnă

Muzeul Național Brukenthal trece la programul de iarnă începând de miercuri, 11 octombrie. Astfel, conform noului program, expozițiile vor putea fi vizitate de miercuri până duminică, între orele 10 – 18.

„În sezonul de vară Muzeul Național Brukenthal a schimbat programul în sensul că în timpul weekend-ului, vineri și sâmbătă, programul a fost de la ora 12 până la ora 20. Începând de azi programul este cel de iarnă, în toate muzeele din cadrul Muzeului Național Brukenthal. Muzeul este deschis de miercuri până duminică, luni și marți fiind închis”, spune Alexandru Chituță, managerul instituției.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Corbul

Acum 1 lună

Să-și bage în f**d programul că nu sunt în stare să raționeze un bilet redus pentru locuitorii din oraș, ce ar putea trece pragul muzeului mai des decât turiștii ocazionali sau măcar un abonament anual pentru familii ce cu siguranță ar profita instituției dar, așa manageri, așa decizii. În Londra, Vienna, Madrid sau orice oraș cu muzeu de notorietate poți trece pragul fie gratuit, fie în baza unui abonament anual avantajos, însuși conceptul de abonament profitând evident celor ce pot vizita mai des muzeul = locuitori din acel oraș. În loc să am liniștea că pot intra oricând în muzeu, precum în Muzeul Astra, aici am opțiunea minunată de a plăti de fiecare dată 100 de lei/familie sau abonamentul de 6 luni nominal de 300 de lei/pers. Sunteți penibili.
Raspunde

Corbul

Acum 1 lună

Le-am făcut și solicitare oficială cu argumentele de mai sus și răspunsul oficial, neasumat și nesemnat de vreun angajat a fost un fel de "dacă nu-ți permiți poți venii în Noaptea Muzeelor când e gratuit" E clar că îi depășește nivelul conversației pe acești sinecuriști muzeali.
Raspunde

Raluca

Acum 1 lună

Daca supraveghetorii ar fi putin instruiti sa nu mai aiba discutii personale intre ei sau la telefon in spatiile muzeale sau sa nu mai fie arici- vanatori ai oricarui gest gresit al vizitatorilor sau foarte important sa stie sa zambeasca, sa stie sa spuna buna ziua sau va multumesc, etc, etc, ar avea si spatiile muzeale sibiene mai multa atractivitate. Si mai ales Muzeele Brukenthal sa isi schimbe politica fata de copii si familiile cu copii.
Raspunde

Florin

Acum 1 lună

La Muzeul de Istorie a Farmaciei aveti supraveghetori care lasa enorm de dorit. Desi nu erau vizitatori in interior si spatiul muzeului si implicit timpul de vizitare erau mici, am asistat la un episod in care, la putine minute dupa 17.30 un grup de 12 turisti nu au mai avut acces. Supraveghetorii au preferat sa stea pur si simplu degeaba 20 minute pana la ora 18.00 ora oficiala de inchidere. Asa este la stat, iti vine salariul indiferent de numarul de vizitatori. Domnule Chituta, prezentati va rog un raport al castigurilor din bilete/ vanzari suveniruri si al cheltuielilor strict salariale pentru fiecare din muzeele Brukenthal.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus