Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Abonamente Tursib gratuite pentru seniori

Abonamente Tursib gratuite pentru seniori

Pensionarii cu domiciliul stabil în Municipiul Sibiu beneficiază de gratuitate la transportul public în comun, pe baza unui card emis gratuit de către Tursib. Abonamentele pentru pensionari au valabilitate de 30 de zile calendaristice în interiorul Municipiului Sibiu.

Pentru a obține abonamentul gratuit pentru pensionari, trebuie să vă prezentați la agențiile Tursib cu următoarele documente:

  • Carte de identitate;
  • Ultimul cupon de pensie;
  • Declarație pe proprie răspundere pentru pensionari (aceasta poate fi completată la agențiile Tursib sau descărcată de pe site-ul oficial www.tursib.ro și adusă completată).

Este important de menționat că această gratuitate nu se aplică pensionarilor cu reședința sau viză de flotant în Municipiul Sibiu și de asemenea abonamentele pentru pensionari nu se eliberează pe bază de decizie de pensionare.

În prezent colegii noștri lucrează pentru a aduce abonamentele pentru pensionari și în mediul online. Astfel în viitor călătorii vor putea face încărcarea abonamentelor pentru pensionari online simplu și rapid. În momentul în care această opțiune va fi disponibilă vom anunța călătorii pe toate canalele de comunicare.

După obținerea și încărcarea cardului Tursib vă rugăm să validați cardul la fiecare călătorie folosind aparatele galbene din autobuz.

În situația în care doriți mai multe informații, ne puteti contacta pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 0269426100.

Dacă sunteti în preajma agențiilor Tursib puteți solicita informații și colegelor noastre care sunt pregătite să vă ofere ajutor.

Locațiile și programul agențiilor Tursib:

  • Strada Calea Dumbrăvii, numărul 135 (fostul sediu Tursib)
  • Strada Lungă
  • Strada Semaforului, numărul 13, la parterul blocului
  • Strada Tribunei, numărul 19
  • Strada Munchen, numărul 1

Programul este de luni – vineri în intervalul orar 06:30 – 21:30, cu excepția casieriei Tursib de pe strada Munchen, numărul 1, care are program în intervalul orar 07:00 – 16:00.  

Informații utile sunt disponibile și pe site-ul nostru www.tursib.ro și pe pagina de Facebook @Tursib S.A.

Această inițiativă vine în sprijinul seniorilor, facilitând accesul la transportul public. Vă dorim tuturor călătorii plăcute alături de noi!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Sus