Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-1°C

Două străzi din Șelimbăr urmează să fie modernizate: Petru Aron și C.I. Nottara, investiție de 3 milioane de lei

Două străzi din Șelimbăr urmează să fie modernizate: Petru Aron și C.I. Nottara, investiție de 3 milioane de lei

Administrația locală din Șelimbăr anunță scoaterea la licitație a modernizării străzilor petru Aron și C.I. Nottara, investiții stimate la aproximativ 3 milioane de lei, se precizează pe pagina de Facebook a primăriei.

În cazul străzii Petru Aron, urmează să se efectueze lucrări de drumuri, rețele de apă și canalizare, cablaj metropolitan și iluminat stradal. Lungimea totală a străzii este de 300 de metri, iar aceste lucrări sunt estimate de Primăria Șelimbăr la 1,6 milioane de lei.

”Strada Petru Aron se află în intravilanul localității Șelimbăr și este delimitată la un capăt de strada Mihai Viteazu, iar la celălalt capăt de strada Decebal. Suprafața de teren a străzii este de aproximativ 2.157 mp”, se precizează în documentele licitației.

Pe strada C.I. Nottara urmează să fie executate lucrări de apă și canalizare, lucrări de drumuri, iluminat public și cablaj metropolitan. Suma estimată pentru lucrări este de 1,32 de milioane de lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus