Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
13°C

O firmă din Sibiu prezentă la târgul “GITEX Global Dubai 2023”, cea mai mare expoziție din domeniul IT din Orientul Mijlociu

O firmă din Sibiu prezentă la târgul “GITEX Global Dubai 2023”, cea mai mare expoziție din domeniul IT din Orientul Mijlociu

Compania sibiană Ropardo se numără printre firmele din țara noastră prezente la târgul “GITEX Global Dubai 2023”, cea mai mare expoziție din domeniul IT din Orientul Mijlociu. Evenimentul a debutat astăzi în Dubai și reunește specialiști în domeniu din toată lumea, fiind un punct major de atracție pentru piața globală.

Contactați de reporterul Turnul Sfatului, IT-știi sibieni prezenți la GITEX Global 2023 spun că expun serviciile de dezvoltare software la comanda și IT, în special: consultanță în IT pentru a facilita clienților alegerea solutiei de software potrivită nevoilor lor de business, dezvoltare software end-to-end, fie că este vorba de o soluție software nouă sau modernizarea unei soluții software existente sau integrarea soluțiilor noi de software în ecosistemul IT existent pentru o funcționare coerentă a proceselor de business.

”Ropardo participă constant la evenimente internaționale de inovație prin tehnologie, precum Gitex Global din Dubai, atât pentru expunerea expertizei noastre de dezvoltare de software în fața pieței globale, cât și pentru a ne inspira din pionieratul global în materie de tendinte tehnologice și de digitalizare. Aceasta se reflectă în mod direct în calitatea și inovația pe care le oferim clienților noștri pe plan internațional și intern.

Mai mult de atât, parte din misiunea Ropardo este de a ajuta cât mai multe companii românești să adopte transformarea digitală care le permite să își crească productivitatea operațională și să își păstreze competitivitatea pe piață. Pentru aceasta, am deschis linia de business Ropardo DIH (Digital Innovation Hub) prin care oferim companiilor mici și mijlocii oportunitatea unică de a testa înainte de a investi. Altfel spus, în Ropardo DIH, companiile care doresc să își digitalizeze procesele parțial sau integral pot încerca diferite tehnologii și soluții software potrivite specificului de business înainte de a investi în achiziționarea sau dezvoltarea lor”, a declarat pentru cititorii Turnul Sfatului Ciprian Candea, CEO Ropardo

Îndeosebi în ultimii ani, Ropardo se concentrează pe dezvoltarea de instrumente colaborative de software care adresează nevoi actuale de digitalizare a diferitelor procese într-o companie: soluții de gestionare colaborativă a documentelor pentru echipe interne și externe, platforme e-Commerce B2B sau B2C, platforme self-service pentru clienți, soluții de afișaj digital, aplicații mobile corespondente. 

IT-știi sibieni sunt prezenți la târg în Hala 23, Stand A30 din World Trade Center, Dubai.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus