Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-0°C

O autoutilitară cu produse folosite la marcajul rutier a luat foc, în Horezu. Un recipient cu 50 l de diluant a explodat

O autoutilitară cu produse folosite la marcajul rutier a luat foc, în Horezu. Un recipient cu 50 l de diluant a explodat

Două persoane sunt rănite după ce o autoutilitară încărcată cu produse folosite la marcajul rutier a luat foc marți în orașul Horezu. Un recipient cu 50 l de diluant a explodat

Pompierii militari vâlceni au fost solicitați să intervină, cu puțin timp în urmă, prin apel la 112, la un incendiu izbucnit, în urma unei explozii, la o autoutilitară încarcată cu poduse folosite la marcajul rutier, în  orașul Horezu.  La sosirea pompierilor militari incendiul se manifesta la compartimentul motor al autoutilitarei, transmit reprezentanții ISU Vâlcea.

Incendiul a fost lichidat la scurt timp de la sosirea pompierilor militari.

Explozia s-a produs la un recipient încărcat cu cca 50 l diluant și se pare că a fost inițiată de o supraîncălzire a compresorului din dotarea autospecialei. Cele doua butelii cu oxigen aflate în autoutilitară au ramas intacte. 

Au fost trei persoane implicate și, din păcate, două victime au fost transportate la CPU Horezu si prezinta TCC, răni la membrele inferioare, epistaxis si arsuri ușoare la nivelul feței și membrelor superioare. Cea de-a treia persoană a fost evaluată și a refuzat transportul la spital.

foto ISU Vâlcea

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Mihai Tanase

Acum 1 lună

"O autoutilitară cu produse folosite la marcajul rutier." Pai daca au fost folosite, cum de au ars ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus