Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-0°C

Cristian Lupeș, managerul Filarmonicii din Sibiu, dirijează la Milano

Cristian Lupeș, managerul Filarmonicii din Sibiu, dirijează la Milano

Cristian Lupeș va dirija un concert vineri, 20 octombrie 2023, la Milano, în cadrul festivalului internațional de muzică clasică „Rogoredo in Musica”, aflat la cea de-a XVIII-a ediție.

Solistul serii va fi violonistul austriac Gernot Winischhofer. Programul serii cuprinde două lucrări: W. A. Mozart –Concertul nr. 5 in La major K219 și L. v Beethoven Simfonia a 6-a in Fa major op. 68.

Cristian Lupeș este dirijor, cu o carieră de 20 de ani. De-a lungul acestui timp, s-a aflat la pupitrul unor orchestre precum Deutsche Kammerphilharmonie Bremen, Lebanese Philharmonic Orchestra, Orchestra Sinfonica din Sanremo și majoritatea orchestrelor din România. Este cunoscut pentru promovarea muzicii moderne și românești, precum și pentru proiectele inedite și  novatoare. Din anul 2019, este managerul Filarmonicii de Stat Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1127

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

George Ion

Acum 3 săptămâni

Dirijează traficul în parcarea de la filarmonica.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus