Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-0°C

Drumuri și Poduri SA își înnoiește echipamentele și instalațiile cu 8 milioane de lei

Drumuri și Poduri SA își înnoiește echipamentele și instalațiile cu 8 milioane de lei

Societatea sibiană Drumuri și Poduri SA intenționează să cumpere o serie de echipamente și instalații pentru a-și crește capacitatea și calitatea de producție. Aproape 8 milioane de lei este valoarea estimată a contractului.

„Furnizare pachet/ansamblu stație mobilă preparare mixturi asfaltice + instalație producere emulsie bituminoase, utilaje noi, cu garanție, livrare, transport, montare, punere în funcțiune și instruire a personalului incluse, la sediul achizitorului” este titlul unei achiziții publice, lansate de Drumuri și Poduri SA.

În caietul de sarcini, printre beneficiile așteptate de societate sunt menționate costuri de exploatare și de întreținere optime, creșterea productivității, tehnologie nouă, performanță care conduce la o reducere a emisiilor cu efect de seră, consumuri reduse de energie etc.

Documentul conține caracteristicile tehnice pentru fiecare tip de echipament și instalație și subliniază că toate documentele redactate în limbi străine depuse de ofertanți vor trebui traduse în limba română, altfel nu vor fi luate în considerare.

Reprezentanții societății mai atrag atenția că își doresc echipamente și instalații noi, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-preț”.

Valoarea estimată a contractului este de 7,8 milioane lei, iar licitația este programată pentru data de 22 noiembrie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 960

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus