Marţi,
28.11.2023
Innorat
Acum
5°C

Jucătorul care l-a accidentat pe Dragoș Iancu, suspendat pentru 16 etape. Jucătorul AFC Hermannstadt: ”Mi se pare puțin cam dură suspendarea lui Vali”

Jucătorul care l-a accidentat pe Dragoș Iancu, suspendat pentru 16 etape. Jucătorul AFC Hermannstadt: ”Mi se pare puțin cam dură suspendarea lui Vali”

Valentin Țicu (23 de ani – Petrolul Ploiești) a primit o suspendare-record după ce l-a faultat dur pe jucătorul AFC Hermannstadt, Dragoș Iancu, luna trecută. Fundașul dreapta al Petrolului nu va mai juca în următoarele 16 etape, anunță GSP.ro.

Va reveni la finalul sezonului regulat și își va ispăși o mică parte din pedeapsă și în partidele rămase din grupele Cupei României.

„Sancțiune foarte dură, vom face recurs! Este un jucător care nu trebuie să se lase de fotbal pentru un incident în care Vali nu a avut intenție. Nu a vrut să-i facă rău jucătorului de la Sibiu.

Am spus clar, e o decizie foarte dură, nu vom accepta, pentru că n-a vrut să intre la rupere. Încă n-am apucat să vorbim cu Vali, îl las să se liniștească, probabil, a receptat în plin decizia comisiei. Ne așteptăm să se înjumătățească suspendarea la apel, așa ar trebui”, a declarat Claudiu Tudor, președintele Petrolului, pentru GSP.ro.

Dragoș Iancu a admis și el că suspendarea pare extrem de dură.

”Mi se pare puțin cam dură suspendarea lui Vali. Mi-e greu să comentez prea mult, dar poate că a fost așa și pentru a se da un exemplu. Mă gândesc. Nu știu! Sper să fie și el OK, să treacă peste asta.

Noi avem o relație bună, nu trec două zile fără să vorbim. Sunt bine cu recuperarea, decurge totul bine, cred că în cantonamentul de iarnă voi fi cu echipa. Sunt bine și cu moralul, le mulțumesc celor de la FCSB că mă ajută”, a transmis jucătorul AFC Hermannstadt.

Clubul sibian i-a plătit intervenția chirurgicală, 25.000 de lei (aproximativ 5.000 de euro), și i-a extins contractul. Potrivit unor surse Gsp.ro, salariul i-a fost mărit cu 1.000 de euro lunar, de la 3.000 de euro pe lună, cât câștigă acum, la 4.000 de euro pe lună.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus