Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
13°C

CJ Sibiu alocă 220.000 lei pentru premierea elevilor olimpici. Directorii și profesorii sibieni mai au 12 zile să depună dosarele

CJ Sibiu alocă 220.000 lei pentru premierea elevilor olimpici. Directorii și profesorii sibieni mai au 12 zile să depună dosarele

Consiliul Județean Sibiu anunță deschiderea perioadei de depunere a dosarelor în vederea identificării tuturor elevilor și profesorilor din județ care au obținut rezultate sau distincții, precum premii, medalii, trofee, mențiuni speciale, la concursurile, olimpiadele sau la alte competiții școlare de nivel național și internațional, organizate în anul școlar 2022-2023 de către Ministerul Educației.

Astfel, până în data de 31 octombrie 2023, ora 14.00, directorii școlilor din învățământul preuniversitar din județul Sibiu sau profesorii coordonatori ai elevilor olimpici pot depune la secretariatul Inspectoratului Școlar Județean documentele solicitate prin Regulamentul de premiere, aprobat prin HCJ nr. 245/28.09.2023. Toate informațiile referitoare la concurs sunt disponibile pe site-ul ISJ Sibiu. Un formular de înscriere puteți consulta AICI.

Elevii și profesorii care îndeplinesc condițiile de selecție vor fi premiați în cadrul Galei performanței în învățământul preuniversitar din județul Sibiuanul 2023, care va fi organizată de Consiliul Județean Sibiu, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, în data de 13 decembrie 2023, la Sala Thalia.

Suma aferentă premierii este alocată din bugetul propriu al Județului Sibiu, fiind în cuantum de 220.000 lei, reprezentând atât fondul de premiere cât și sumele necesare organizării evenimentului (diplome, trofee, flori, materiale de promovare, desfășurare eveniment etc.).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus