Joi,
30.11.2023
Innorat
Acum
2°C

Mircea Bravo, Bunica și actorii principali din filmul „Nuntă pe bani” îți dau întâlnire la Cine Gold pe 21 octombrie la ora 19,30

Mircea Bravo, Bunica și actorii principali din filmul „Nuntă pe bani” îți dau întâlnire la Cine Gold pe 21 octombrie la ora 19,30

Mircea Bravo, Bunica, regizorul Cristian Ilișuan, actorii Alexandra Spătărelu si Cătălin Herlo invită toți cinefilii din Sibiu pe 21 octombrie la evenimentele destinate filmului „Nuntă pe bani”.

Biletele s-au pus deja în vânzare pentru evenimentele din seara zilei de 21 octombrie la  Cinegold Sibiu.

„Am început proiecțiile speciale prin țară și ne bucurăm să prezentăm în fața publicului munca noastră din ultimul an. Pentru noi e foarte importantă interacțiunea fizică cu oamenii, simțim altfel emoțiile, reușim să vorbim și să surprindem reacții la cald, pe când în online ne limităm doar la numărul de vizualizări și la comentarii, dar nu există aceeași încărcătură ca în realitate. Mulțumim că veniți la cinema și că ne susțineți”, spune Mircea Bravo. 

Presărată cu umor, cu scene romantice și momente provocatoare, comedia regizată de Cristian Ilișuan promite o stare de bine de 90 de minute la cinema pentru întreaga familie.

Aici trailer: https://www.youtube.com/watch?v=8zSrv8bYqtM

Alături de Mircea Bravo, „Nuntă pe bani” are în distribuție pe o serie de actori talentați, printre care îi amintim pe Alexandra Spătărelu, Bob Rădulescu, Dan Chiorean, Adrian Cucu, Elena Ivanca, Bunica din Chinteni, dar vor fi și apariții din zona de online, cum ar fi Ionuț Rusu și Ioana Chisiu.

„Nuntă pe bani” este produs de Bravo Films, în regia lui Cristian Ilișuan, imaginea e semnată de Andrei Băltărețu, sunetul de Daniel Soare și scenografia de Ana Gabriela Lemnaru. Scenariul aparține echipei creative din care fac parte Cristian Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristi Ciui, Andrei Vereștiuc și Sergiu Floroaia.

Filmările la Nuntă pe bani au durat 23 de zile și au avut loc în vara anului trecut in Cluj, plus câteva cadre trase în Germania.

Doar la cinema aflăm dacă Mircea și partenera lui, Alexandra (Alexandra Spătărelu), vor fi împreună la bine și la rău sau combinațiile îi vor despărți.

Cele mai noi informații, vor fi disponibile pe paginile de socializare:

Instagram: https://www.instagram.com/nuntapebani_filmul/
Facebook: https://www.facebook.com/nuntapebanifilmul

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1130

Sus