Marţi,
28.11.2023
Innorat
Acum
5°C

Primăria Sibiu: Parcările de la Stadionul Municipal sunt deschise. Miercuri, când CSU Sibiu a jucat în cupele europene, a fost revizie și o problemă de soft

Primăria Sibiu: Parcările de la Stadionul Municipal sunt deschise. Miercuri, când CSU Sibiu a jucat în cupele europene, a fost revizie și o problemă de soft

Primăria Sibiu a explicat că miercuri, atunci când CSU Sibiu a jucat în cupele europene, că a existat o problemă de soft, care s-a suprapus cu o revizie tehnică, acesta fiind motivul pentru care parcările de la Stadionul Municipal au fost închise.

”Parcările de la Stadionul Municipal sunt deschise publicului. În cursul zilei de miercuri, 18 octombrie, parcarea subterană a Stadionului a fost supusă unei revizii de rutină. În cazul parcării de sub peluza nord a Stadionului, în aceeași dată, s-a înregistrat o problemă la software-ul de acces, dar a fost de scurtă durată, de doar câteva ore, furnizorul remediind această eroare. În prezent se analizează contextul producerii acestei erori pentru a elimina probabilitatea repetării”, a transmis Primăria Sibiu, în urma unei solicitări Turnul Sfatului.

În spațiul public au apărut mai multe sesizări în care se semnala această problemă.

”107 locuri langa stadion + 40 în subteran, ambele parcări blocate. Una zice pe afișajul de la intrare că e full (deși contorul indică 100+ locuri libere și vizual se confirmă), cealaltă are un con în mijlocul intrării. Vizavi, în Sala Transilvania meci de baschet în Cupe Europene și plin de lume. Nu e treaba nimănui, nu știe nimeni cum se rezolvă”, scria miercuri, 18 octombrie, un sibian, pe pagina de Facebook.

Echipa de baschet masculin CSU Sibiu a pierdut miercuri, pe teren propriu, primul meci din grupa B a FIBA Europe Cup, în compania formaţiei scoţiene Caledonia Gladiators, 68-80.

În etapa următoare, CSU Sibiu va juca în deplasare, cu Bilbao Basket, în 25 octombrie. Deţinătoarea trofeului este formaţia poloneză Anwil Wloclawek, care face parte chiar din grupa cu CSU Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus