Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-1°C

Spectator accidentat la Trofeul Câmpulung Muscel. Bărbatul va fi transportat cu elicopterul la Bucureşti

Spectator accidentat la Trofeul Câmpulung Muscel. Bărbatul va fi transportat cu elicopterul la Bucureşti

Un spectator care asista la Trofeul Câmpulung Muscel 2023, ultima etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, a fost accidentat, sâmbătă, el urmând să fie transportat cu elicopterul la un spital din Bucureşti.

Potrivit unui comunicat transmis de organizatori Agerpres, incidentul a avut loc în a treia manşă de antrenamente, spectatorul aflându-se într-o zonă interzisă publicului.

"Într-un viraj de stânga, Claudiu Ciucă, pilotul cu numărul de concurs 83, a frânat târziu şi maşina a ieşit de pe traseu. Bolidul s-a oprit într-o maşină care era parcată la aproximativ 30 - 40 de metri de axa drumului, accidentând un spectator care se afla totuşi în zonă. Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transferat de urgenţă la Spitalul Municipal Câmpulung", se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, victima ar fi suferit o fractură de bazin şi o fractură la un picior. Bărbatul a fost stabilizat de personalul medical de la Spitalul Municipal Câmpulung şi urmează să fie preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transferat la un spital din Capitală.

Organizatorii precizează că acesta este primul incident auto în care este implicat un spectator, în cele 12 ediţii ale competiţiei organizate pe traseul Lereşti - Voina.

Competiţia reuneşte la start 66 de piloţi. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 915

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus