Duminică,
03.12.2023
Partial Noros
Acum
-1°C

Asociația Cu Verdele-n SUS va planta 4 kilometri de perdea forestieră la Ocna Sibiului. „Zăpada să nu mai fie să nu mai fie troienită pe șosea”

Asociația Cu Verdele-n SUS va planta 4 kilometri de perdea forestieră la Ocna Sibiului. „Zăpada să nu mai fie să nu mai fie troienită pe șosea”

Asociația Cu Verdele-n SUS își propune să planteze patru kilometri de perdea forestieră la Ocna Sibiului. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 4 noiembrie, între orele 8-16.

„După o prea lungă pauză de acțiuni Cu Verdele-n SUS ne bucurăm să avem ocazia să plantăm împreună 4 km de perdea forestieră la Ocna Sibiului. Avem nevoie de 200 de voluntari pentru a putea face posibilă această acțiune”, arată reprezentanții asociației.

Cu Verdele-n SUS asigură transport, unelte, mănuși, mâncare, apă, gustări și instrucțiuni de muncă Evenimentul este potrivit pentru voluntari, familii, iubitorii de natură și toți cei care vor să aducă o schimbare în societate. După înscrierea pe pagina www.verdelesus.ro, cei interesați vor primi într-un e-mail detaliile necesare pentru plantare.

„Rolul plantației este ca zăpada să nu mai fie să nu mai fie troienită pe șosea, dar și să țină umbră. Până la acest moment sunt înscriși în jur de 30 de voluntari. Acțiunea va avea loc pe drumul spre Topârcea”, a spus Radu Tompa din partea Asociației Cu Verdele-n SUS.

Înscrierile se fac aici: www.verdelesus.ro

După înscrierea pe pagina www.verdelesus.ro veți primi într-un e-mail detaliile necesare pentru plantare.

Partener în acțiune este Primăria Ocna Sibiului, iar plantarea va fi susținută de GLS Romania și Eltex Recycling.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Carcotel

Acum 1 lună

Asociatia cu verdele-n sus ce zice despre defrisarile lui Cora din oras? Sau asta nu intra in aria lor de responsabilitate?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus