Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
13°C

Mihai Cercel Onițiu va fi propunerea PNL pentru postul de viceprimar al Sibiului. Liberalii ”de la județ” l-au votat în unanimitate

Mihai Cercel Onițiu va fi propunerea PNL pentru postul de viceprimar al Sibiului. Liberalii ”de la județ” l-au votat în unanimitate

Membrii Biroului Permanent al PNL Sibiu au votat în unanimitate, în această seară, ca Mihai Cercel Onițiu să fie propunerea liberalilor pentru postul de viceprimar al municipiului Sibiu, spun surse liberale.

În cadrul unei ședințe a forului de conducere al organizației județene a PNL Sibiu s-a acceptat această nouă propunere venită din partea organizației municipale Sibiu.

Inițial, propunerea venită de la municipiu a fost liderul acestei filiale, Adrian Bibu, însă aceasta a fost respinsă la ”județ”, așa cum a informat sâmbătă, Turnul Sfatului.

Mihai Cercel Onițiu a fost pe locul 11 pe lista PNL propusă de partid la alegerile din 2020. Este director de vânzări la societatea Oncredit, la care este și acționar. De asemenea, reprezintă Consiliul Local Sibiu în Consiliul de Administrație al Liceului Gheorghe Lazăr, acolo unde predă și soția sa, Marinela Onițiu. Ea este profesoară de engleză, colegă cu soția președintelui, Carmen.

Este de așteptat ca la ședința de Consiliu Local din această lună să existe și propunerea pentru postul de viceprimar al orașului. Un asemenea proiect de hotărâre nu este deocamdată pe ordinea de zi, însă poate fi notat pe ordinea de zi suplimentară.

Postul de viceprimar al Sibiului a rămas vacant după demisia liberalului Alexandru Dumbravă. Acesta a părărsit Consiliul Local Sibiu și funcția de viceprimar după ce a fost condamnat în primă instanță la 2 ani și 3 luni de închisoare cu suspendare. A recunoscut în fața procurorilor europeni o fraudă cu fonduri europene în mai multe proiecte accesate în perioada în care era directorul Casei Corpului Didactic Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Dfsb

Acum 1 lună

nu este un pic de conflict de interese acolo fiind in consiliul de administratie al Liceului unde sotia lui este profesoara? nepotism pe fata cu interese... ce il recomanda pe aceasta nulitate de care nici nu am auzit pana acum (banuiesc ca este consilier local) pe postul respectiv si care sunt meritele lui de cand a fost ales din 2020 in Consiliul Local?
Raspunde

Politically correct

Acum 1 lună

Marca pnl. Pentru ca ei pot. Acest onitiu nu e cu nimic mai prejos decat toti sinecuristii pnl si psd, oameni cu dare de mana la partid, zero scoala, zero experienta, e plin de ei. Cautati in toate institutiile. Vai de noi, tampiti mai suntem sa fim sfidati in halul asta de niste aratari.
Raspunde

Rammstein

Acum 1 lună

De ce nu pentru postul de primar?...sau aveti ordin de la Mutul vostru să nu țintiți mai sus!...Oare cine va fi primar după alegerile de la anul !..?ghici...

Raspunde

Cetateanul Gogu

Acum 1 lună

Vine resetarea in 2024.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus