Marţi,
28.11.2023
Parțial Noros
Acum
5°C

24 de grade, astăzi, în municipiul Sibiu. Rafale de vânt de până la 70 km/h pe munte

24 de grade, astăzi, în municipiul Sibiu. Rafale de vânt de până la 70 km/h pe munte

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă, anunță meteorologii sibieni în prognoza pentru astăzi. La munte, însă va sufla vântul și vor fi rafale ce vor ajunge până la 70 km/h.

”Cerul va fi temporar noros. Pe arii restrânse se vor semnala ploi ce vor avea și caracter de aversă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale, cu rafale ce vor depăși temporar 60-70 km/h pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 24 de grade, iar cele minime între 9 și 10 grade”, se precizează în prognoză.

Temperaturi maxime și minime, astăzi, în județ: municipiul Sibiu, între 24 și 9 grade, Dumbrăveni, între 23 și 9 grade, Boița, între 23 și 10 grade, Păltiniș, între 15 și 7 grade Celsius, iar la Bâlea Lac, între 8 și 4 grade Celsius.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Mihai Tanase

Acum 1 lună

Oai ! De mult nu ati mai scris la buletinul meteo ca Sibiu este municipiu ! Oricum ati lua-o, DE PÂNĂ LA nu este o exprimare în limba româna, adeseori optionala la TS.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus