Miercuri,
06.12.2023
Cer Senin
Acum
3°C

Sibiul are un nou consilier local: „Vă mulțumesc frumos pentru posibilitatea de a fi împreună cu voi”

Sibiul are un nou consilier local: „Vă mulțumesc frumos pentru posibilitatea de a fi împreună cu voi”

„Digital creator” se prezintă pe pagina sa de Facebook Emanuel Curtman, noul consilier local al municipiului Sibiu, director adjunct al CBS Progaz (fost Proconfort SRL) fiind locul de muncă trecut în declarația de avere. Curtman a depus jurământul în ședința de joi.

Emanuel Curtman ocupă locul devenit vacant ca urmare a demisiei depusă pe 1 august 2023 de Alexandru Dumbravă, consilierul liberal care a fost și viceprimar al orașului și care a recunoscut fraude cu fonduri europene, din cauza cărora a fost mai apoi condamnat la închisoare cu suspendare.

Emanuel Curtman a depus jurământul de ales local în fața noilor săi colegi, la începutul ședinței Consiliului local de joi. „Vă mulțumesc frumos pentru posibilitatea de a fi împreună cu voi și sper ca toate deciziile pe care le luăm împreună să fie spre folosul orașului”, a declarat, după jurământ, Curtman. Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a dat mâna mai apoi cu noul reprezentant al sibienilor în deliberativul local. „Felicitări, domnule consilier. Să aveți un mandat... cu succes”, i-a transmis primarul Astrid Fodor.

Familist convins

”Realist, cu tente idealiste, prieten, frate, soț și tată. Familist convins, atât că și formă de organizare primordială cât și că menire dumnezeiască”, așa se autocaracterizează Emanuel Curtman pe pagina web a Asociației Bearing Fruit - A Christian Business Network.

Obiectivul declarat al asociației este cel de  ”participare la acțiuni sociale prin susținere financiară și implicare directă în diferite proiecte. Cu precădere se vor sprijini proiecte care vizează educarea tinerilor și dezvoltarea lor, din comunitățile creștine”.

Conform declarației de avere depusă înaintea alegerilor din 2020, Emanuel Curtman realiza venituri din postul de director adjunct al CBS Progaz SRL, fosta firmă de instalații Proconfort Sibiu. Un credit de 34.100 de lei accesat în 2019 are scadența la 2024, iar unul de 60.000 de euro, accesat în 2013, are o perioadă de rambursare de 30 de ani.

Deținea o casă de 178 de mp cu un teren intravilan aferent de 494 de mp și un autoturism BMW. Este unicul asociat al Kurtmann Logistics SRL, companie care nu a mai avut niciun fel de activitate în ultimii trei ani.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Adrian dorelschuller

Acum 1 lună

Felicitări Emanuel eu te consider un om minat te a știu de copil și .domnul Dumnezeu să-ți ajute să îndeplinești locul unde știu sigur ca Faci ce este bine pentru binele Sibienilor Încă o dată succes te felicit la Biserică. Cu drag Adrian schuller
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Marcel

Acum 1 lună

Alt "român"! Noi chiar nu mai avem români inteligenți să fie la conducere????
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus