Joi,
30.11.2023
Innorat
Acum
2°C

Festivalul Dovleacului la grădinița din Bungard

Festivalul Dovleacului la grădinița din Bungard

În după amiaza zilei de joi, 26 octombrie, un grup de educatoare au organizat, în curtea grădiniței din Bungard, un festival al toamnei, vedeta fiind dovleacul.

„Curtea grădiniței de la Bungard a fost animată de copiii din comunitate, dar și din orașul Sibiu. Părinții și educatoarele partenere din cadrul proiectului au sărbătorit toamna în stil românesc, iar părinții împreună cu copiii au decorat și sculptat dovleci, au luat masa în aer liber, au participat la ateliere de creație realizând materiale diverse pe care le-au luat acasă și au participat la jocuri distractive și de mișcare. Decorul de toamnă a fost, de asemea apreciat de vizitatori, astfel că nimeni din cei prezenți nu a rezistat tentației de a nu se fotografia și de a posta pe rețelele de socializare” ne transmit vineri reprezentanții grădiniței. 

Evenimentul a fost organizat de Denisa-Maria Cornăcel, profesor pentru învățământ preșcolar, de la Grădinița Bungard, structură a Școlii Gimnaziale Mihai Viteazu, Șelimbăr, cu acordul directorului Velțan Mihaela, în parteneriat cu alte grădinițe din orașul Sibiu: Grădinița cu P.P. Nr.22, situată pe Calea Poplăcii, reprezentată de director Păun Georgiana-Alexandra, Grădinița cu P.P. Nr.26, reprezentată de director Trif Flavia, Grădinița cu P.P. Nr.40 (Frații Grimm), reprezentată de director Solomon Anița, Au mai participat și educatoare din fiecare grădiniță parteneră.

Activitatea a fost una de amploare și foarte reușită mai ales dedicării și implicarea părinților, care au răspuns pozitiv și cu entuziasm solicitării venite din partea educatoarelor. La acest eveniment, vizitatorii au putut gusta din produse romanești, fructe și legume, dar și produse realizate chiar de mămici - zacustă, plăcintă cu mere, plăcintă cu prune, mai spun organizatorii. 

foto gradinița Bungard

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Contra

Acum 1 lună

Era mai potrivit Festivalul verzei sau Festivalul castravetelui la Bungard.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus