Joi,
30.11.2023
Innorat
Acum
2°C

Trei șoferi prinși de radar cu peste 100 de km/h în Sibiu

Trei șoferi prinși de radar cu peste 100 de km/h în Sibiu

Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu anunță că în această dimineață trei șoferi au fost surprinși de aparatul radar conducând în municipiul Sibiu cu peste 100 de km/h.

Cei trei se grăbeau la prima oră pe Șoseaua Alba Iulia.

”La primele ore ale acestei zile, pe Șos. Alba -Iulia din municipiul Sibiu, 3 șoferi au intrat în atenția aparatului radar! Nu știm unde sau de ce se grăbeau așa tare, dar știm că pentru 90 de zile nu o vor mai face”, anunță IPJ Sibiu.

Cei trei șoferi, în vârstă de 23, 28 și 34 de ani, au fost sancționați contravențional cu amendă - 9 puncte amendă, iar complementar le-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

”Reminder: viteza reprezintă principala cauză generatoare de accidente rutiere! Aviz “amatorilor”… polițiștii rutieri acționează permanent cu aparatele radar”, a mai informat IPJ Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 2373

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Sorin

Acum 1 lună

Bravo Poliției și la cât mai multe amenzi, poate așa ne civilizăm și noi!
Raspunde

Adrian

Acum 1 lună

puneti camere fixe peste tot ,cu felicitare in plic acasa...( inclusiv la semafoare ,unde se trece pe rosu ,la fiecare tura , cu accelerația la podea )... In Italia erau inca din 2005...si daca nu plateai te trezești cu politia acasa ca iti ia din casa pt acoperirea sumei
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus