Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-1°C

Mai multe zone din Sibiu și Șelimbăr, fără apă. A fost avariată, din nou, conducta din șantierul străzii Viitorului

Mai multe zone din Sibiu și Șelimbăr, fără apă. A fost avariată, din nou, conducta din șantierul străzii Viitorului

Mai multe zone din municipiul Sibiu au rămas marți după amiază fără apă sau au presiune scăzută la robinete, anunță marți seara reprezentanții Apă Canal Sibiu.  Este vorba despre  cartierele Lupeni, Lazaret, Gușterița, inclusiv Zona Industriala Est, Reșița, Oțelarilor, Henri Coandă, Zona COMPA, zona Gării (parțial), zona de blocuri Ștefan cel Mare (parțial), precum și localitatea Șelimbăr. 

Defecțiunea la conducta de apă DN600 a apărut ca urmare a lucrărilor pentru modernizarea străzii Viitorului, iar echipele societății care modernizează drumul și cele de la Apă Canal Sibiu intervin de urgență pentru remediere.

„Urmare a lucrărilor executate pentru modernizarea străzii Viitorului, astăzi 31.10.2023, s-a produs o avarie la conducta de apă DN600. În acest moment sunt afectate, de la scăderi de presiune până la întrerupere totală, următoarele zone din Sibiu: Cartierele Lupeni, Lazaret, Gușterița, inclusiv Zona Industriala Est, Reșița, Oțelarilor, Henri Coandă, Zona COMPA, zona Gării (parțial), zona de blocuri Ștefan cel Mare (parțial), localitatea Șelimbăr,” transmite sursa citată.  

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere,” mai spun cei de la Apă Canal. 

Luna trecută, aceeași muncitori de pe șantierul străzii Viitorului au lovit, accidental, aceeași conductă de apă. Vezi amănunte în materialele de mai jos

Fântână arteziană pe strada Viitorului: Muncitorii au lovit conducta care alimentează cu apă cartierele Lazaret, Gușterița și Compa

Avaria care a lăsat un cartier întreg fără apă s-a mutat sub podul de la Libertatea

foto arhiva Turnul Sfatului

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Carcotel

Acum 1 lună

Aia care lucreaza la acel presupus santier par sa faca parte din selectionata naturala a doreilor :) Pacat insa ca nu ati pus o poza recenta cu strada viitorului si peisajul ei dezolant de acum, sa vada tot sibianu' modernizarile si imbunatatirle lu' Fodoristan
Raspunde

Ceac Noris

Acum 1 lună

Au voie sa sparga odata pe luna teava de apa , bine ca nu era de gaz !
Raspunde

@cn

Acum 1 lună

Ești un izvor nesecat de stupiditate , ar trebui sa-ti cauți un job și sa nu mai bântui pe-aici…
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus