Duminică,
03.12.2023
Partial Noros
Acum
-1°C

Continuă să fie cald: 22 de grade, astăzi în Sibiu. 21 de grade în Păltiniș

Continuă să fie cald: 22 de grade, astăzi în Sibiu. 21 de grade în Păltiniș

Vremea va continua încălzirea, dar va deveni în general instabilă din a doua parte a zilei și noaptea, anunță meteorologii sibieni în prognoza de astăzi.

”Cerul va fi variabil la începutul intervalului, apoi va prezenta înnorări temporar accentuate și se vor semnala ploi ce vor avea mai ales caracter de aversă și izolat însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat ziua, cu intensificări temporare cu viteze de peste 70 km/h în zonele joase, până la tare la munte cu rafale ce vor atinge și depăși 80...100 km/h pe crestele din Carpații Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 22 de grade, iar cele minime între 7 și 9 grade. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 22 de grade, iar cele minime între 7 și 9 grade”, se arată în prognoză.

Temperaturile maxime și minime de astăzi: între 22 și 8 grade în municipiul Sibiu, între 22 și 7 grade la Dumbrăveni, între 16 și 9 grade la Boița, între 21 și 6 grade Celsius la Păltiniș și între 8 și 4 grade la Bâlea Lac.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus