Miercuri,
29.11.2023
Innorat
Acum
2°C

Expoziție de pictură și grafică în Turnul Sfatului. Sunt expuse lucrări participante la Festivalul Șanselor Tale

Expoziție de pictură și grafică în Turnul Sfatului. Sunt expuse lucrări participante la Festivalul Șanselor Tale

Școala Populară de Arte și Meserii „Ilie Micu” din Sibiu anunță organizarea unei expoziții de pictură și grafică cu tema „Intermediar” în perioada 8 - 10 noiembrie. 

Expozița cuprinde lucrările participante la cea de-a IX-a ediție a Concursului de Pictură și Grafică din cadrul Festivalului Șanselor Tale, Ediția a XIII-a.

Premierea și vernisajul expoziției vor avea loc miercuri, 8 noiembrie, în Turnul Sfatului, etajele 2, 3 și 4, de la ora 16:00, iar intrarea la eveniment este gratuită. Expoziția poate fi vizitată până vineri, 10 noiembrie, iar intrarea în Turn este 2 lei.

Concursul se desfășoară anual și este destinat exclusiv școlilor de arte și meserii din întreaga țară. Anul acesta, juriul a fost compus din artiștii vizuali Ștefan Radu Crețu și Albert Sofian, care au desemnat câștigătoare lucrări din Focșani, Ploiești, Pitești, Suceava, Botoșani, Cluj-Napoca, Oradea, Brăila și nu în ultimul rând, Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus