Vineri,
01.12.2023
Partial Noros
Acum
16°C

Muzeul Național Brukenthal trece la programul de iarnă

Muzeul Național Brukenthal trece la programul de iarnă

Muzeul Național Brukenthal anunță că, începând de miercuri, 15 noiembrie, și până duminică, 31 decembrie, va trece la programul de iarnă.

Potrivit instituției, programul va fi următorul:
*Palatul Brukenthal - Muzeul de Artă și Casa Albastră - Sala Multimedia:
Miercuri – Duminică: 10:00 – 18:00, ultimul bilet va fi eliberat la ora 17:15.
Luni și Marți: închis
*Muzeul de Istorie - Casa Altemberger, Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul de Artă Contemporană, Muzeul de Istorie a Farmaciei:
Miercuri – Duminică: 9:00 – 17:00, ultimul bilet va fi eliberat la ora 16:30.
Luni și Marți: închis
*Muzeul Cinegetic August von Spiess va fi închis.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Corbul

Acum 2 săptămâni

Reiau comentariul din Octombrie că poate se sesizează cineva. Să-și bage în f**d programul că nu sunt în stare să raționeze un bilet redus pentru locuitorii din oraș, ce ar putea trece pragul muzeului mai des decât turiștii ocazionali sau măcar un abonament anual pentru familii ce cu siguranță ar profita instituției dar, așa manageri, așa decizii. În Londra, Vienna, Madrid sau orice oraș cu muzeu de notorietate poți trece pragul fie gratuit, fie în baza unui abonament anual avantajos, însuși conceptul de abonament profitând evident celor ce pot vizita mai des muzeul = locuitori din acel oraș. În loc să am liniștea că pot intra oricând în muzeu, precum în Muzeul Astra, aici am opțiunea minunată de a plăti de fiecare dată 100 de lei/familie sau abonamentul de 6 luni nominal de 300 de lei/pers. Sunteți penibili.
Raspunde

Corbul

Acum 1 săptămână

Am vazut ca tu cam comentezi asa ca si cioara vopsita. Pana stai si comentezi nu mai bine arunci o privire pe site ul Muzeului Brukenthal sau mergi pana la caseria de bilete sa iti iei un abonament. Exista de cand a venit Chituta la Muzeu un abonament de vizitare! Imi pare rau ca nu sti sa te documentezi inainte de a arunca doar cu gunoie. Cine arunca cu gunoi se numeste, sit tu mai bine ?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus