Joi,
30.11.2023
Innorat
Acum
2°C

Sorin Ilieșiu, fost senator PNL și PSD de Sibiu s-a înscris în AUR. Simion: ”În 2024 avem o şansă pe care nu o putem rata”

Sorin Ilieșiu, fost senator PNL și PSD de Sibiu s-a înscris în AUR. Simion: ”În 2024 avem o şansă pe care nu o putem rata”

Sorin Ilieșiu, senator de Sibiu în legislatura 2012-2016 s-a înscris în AUR, alături de omul de afaceri Muhammad Murad, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim și Ilan Laufer, relatează News.ro.

Deputaţii care şi-au anunţat în urmă cu o zi intrarea în AUR sunt Florică Ică Calotă, Daniel Florea şi Dumitru-Viorel Focşa. De asemenea, au mai intrat în partid senatorii Ovidiu-Iosif Florean, Călin Gheorghe Mătieş şi Vasilică Potecă.

”E o zi frumoasă astăzi. Probabil vom organiza genul acesta de evenimente cel puţin o dată pe săptămână. Din ce în ce mai mulţi oameni, din ce în ce mai multe formaţiuni se alătură partidului AUR, se alătură proiectului AUR. Sunt foarte bucuros că, pe lângă Partidul Republican şi Alianţa Naţional Ţărănistă, partidul Forţa Identităţii Naţionale va semna oficial protocolul de asociere în alianţa AUR, într-un pol suveranist autentic. În sală mai sunt reprezentanţi din partea Partidului Satul Românesc şi din partea Alianţei Renaştere Naţională”, a spus liderul AUR, George Simion în conferinţă.

El a precizat că aşteaptă orice partid politic care împărtăşeşte valorile noastre în rândurile alianţei AUR.

”2024 avem o şansă pe care nu o putem rata. Mă bucur că după oameni cu adevărat importanţi pentru mişcarea suveranistă din România, precum Cristian Terheş, Gheorghe Piperea, astăzi în rândurile AUR se alătură şi domnul Sorin Constantinescu, un om care este cu adevărat respectat şi de către mediul de afaceri, şi de către tineri, un segment de electorat la care nu am reuşit până acum să ne adresăm cum trebuie”, a mai  spus liderul AUR.

George Simion a arătat că ”Proiectul Alianţa pentru Unirea Românilor, atât ca partid politic, cât şi ca alianţă, are la bază 4 piloni: naţiunea română, familia, libertatea şi credinţa creştină”.

Ales în 2012 pe listele USL, venind din partea PNL, Ilieșiu s-a transferat în timpul mandatului la PSD, formațiune politică ce l-a susținut pentru obținerea unei poziții din Consiliul de Administrația al televiziunii publice.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

GIL

Acum 2 săptămâni

Traseist , asemenea oameni au ajuns să ne reprezinte . Și nu o spun neapărat că a trecut la haur , dar toți politicienii noștri sunt doar după un os de ros . Niște oportuniști.
Raspunde

Ovidiu Oanta

Acum 2 săptămâni

Este timpul sa te bucuri de pensie si nepoti...nu mai merge ciorba reincalzita. Ai avut sansa sa dovedesti, acum te rog du-te linistit la pesti, zoo, sau o plimbare.
Raspunde

Teo

Acum 2 săptămâni

O alta sleahta de fripturisti.
Raspunde

Newman

Acum 2 săptămâni

Sa va scoateti din timp si viza pentru rusia.
Raspunde

Rostogan

Acum 2 săptămâni

Corect: o sansa de ne-ratat pentru traseistul asta.
Raspunde

Pintilie

Acum 2 săptămâni

Ciudatu' asta a fost si in PUR, partidul lui Voiculescu...
Raspunde

Gigi

Acum 2 săptămâni

Acest mesaj a fost șters din cauza limbajului calomnios folosit.

Raspunde

Aurel Metrescu

Acum 2 săptămâni

Luand in considerare toata activitatea d-lui Sorin Ilieșiu din 1989 pana prin 2010, stau si ma intreb (paranoic): a fost Sorin Ilieșiu un anti-comunist convins, sau a fost plantat de securitate in diverse locuri si pozitii, si lasat la incubat 20 de ani?

Raspunde

Zzz

Acum 2 săptămâni

Acest mesaj a fost șters din cauza limbajului calomnios folosit.

Raspunde

Kokos

Acum 2 săptămâni

Bravo , cine se aseamana se aduna! Dar parca hauristii , la inceputurile lor , se declarau partidul antisistem , si nu primeau in partid fosti membri in partidele de la putere! Acum colectioneaza toate specimenele posibile!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus