Luni,
20.05.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Au fost prinși doi dintre cei trei suspecți din Dosarul Kreiner. Minae era în Irlanda de Nord, iar Ghiță, în Scoția. Zuleam e încă liber

Au fost prinși doi dintre cei trei suspecți din Dosarul Kreiner. Minae era în Irlanda de Nord, iar Ghiță, în Scoția. Zuleam e încă liber

Doi dintre cei trei suspecți că l-au tâlhărit și ucis pe omul de afaceri sibian Adrian Kreiner au fost prinși de autoritățile din Iralnda de Nord și Scoția, anunță Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

Laurențiu Ghiță se afla în Scoția, în timp ce Marian Cristian Minae se afla în Irlanda de Nord, spun surse apropiate anchetei. 

Citește și:

VIDEO Doljeanul confundat cu criminalii de la Sibiu susține că va da poliția în judecată. ”Eu vin de la lucru să îmi iau bătaie de la poliție?”

”În urma cooperării polițienești internaționale, dintre autoritățile române și cele din Ungaria, Franța, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și Republica Irlanda, Poliția Română a localizat doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord.

Cei doi au fost depistați de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română.

În cauză, polițiștii au informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, cu privire la localizarea și depistarea celor doi, care a solicitat judecătorului de drepturi și libertăți devansarea termenului stabilit inițial, astfel că, pe numele bărbaților au fost emise mandate de arestare preventivă și, respectiv, mandate internaționale de arestare.

Ulterior, autoritățile române au transmis autorităților din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord mandatele internaționale de arestare, în vederea punerii în executare a acestora”, anunță IGPR.

Poliția Română continuă activitățile specifice, pentru localizarea celui de-al treilea bărbat, bănuit în cauză. Este vorba de Cosmin Costinel Zuleam.

În cursul nopții a fost admisă propunerea procurorilor și s-a decis arestarea preventivă a lui Cosmin Costinel Zuleam, Laurențiu Ghiță și Marian Cristian Minae, cei trei bărbați suspectați că l-au tâlhărit și ucis pe  omul de afaceri sibian Adrian Kreiner, anunță Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Citește și:

Cei trei suspecți de uciderea lui Adrian Kreiner au fost dați în urmărire generală. S-a dispus arestarea preventivă

Doi dintre suspecții crimei din Dosarul Kreiner au cazier. Unul, condamnat pentru o spargere în Slovenia, altul a tâlhărit o familie. ”Mă așteaptă acasă  soția și copilul meu de trei ani”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Till Eulenspiegel

Acum 6 luni

Sa vedem citi vor fi eliberati pentru lipsa de probe.Il localizezi si dupa aia ceri arestarea preventiva in lipsa?Hmm...
Raspunde

Gheo

Acum 6 luni

Romani adevarati !
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Unul

Acum 6 luni

Da tu ce dracu ești?
Raspunde

AMN114

Acum 6 luni

ce deștepte sunt (...) Dă pe dinafară jmecheria (...) din ei! Au ales o țară care nu face parte nici din UE, nici din spațiul Schengen, unde li s-au scanat actele la intrare: Marea Britanie...

Raspunde

Emil

Acum 6 luni

Africa ramane cel mai sigur refugiu pentru talharii romani.
Raspunde

2cents

Acum 6 luni

Din poze si dupa fapte se vede ca sunt numa buni de dus la ocnă, la munca silnica. Dar in ziua de azi legile doar ii mangaie pe acesti paraziti. Nu-i de mirare ca sunt tot mai multi si mai tupeisti. Pensia speciala sa vina ca dreptatea poate sa mai astepte...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus