Miercuri,
29.11.2023
Light Intensity Drizzle
Acum
2°C

Sezonul de schi de la Păltiniș se deschide din 1 decembrie: Vă așteptăm cu vreme bună și zăpadă

Sezonul de schi de la Păltiniș se deschide din 1 decembrie: Vă așteptăm cu vreme bună și zăpadă

Reprezentanții Păltiniș Arena anunță pe pagina de facebook deschiderea pârtiei de schi de la Păltiniș începând cu data de 1 decembrie: ”Avem vreme bună, a nins toată noaptea asa că vom deschide de la 1 decembrie, în condiții cât mai bune de schi. Vă așteptăm cu vreme bună și zăpadă.”

La începutul lunii noiembrie Turnul Sfatului a realizat un interviu video cu  Dan Gherman, managerul complexului, despre construcția uneei noi pârtii de schi.

”Pârtia C se lasă mult așteptată. De fiecare dată suntem – să zic așa – împiedicați să obținem toate avizele. Nu ne dăm bătuți, chiar nu ne dăm bătuți. Tot ducem acte peste acte, revenim, alte avize, refacem avizele expirate... pentru că, bineînțeles, unele expiră, trebuie să le reînnoiești. Când le reînnoiești te lovești de situația că s-a schimbat legislația, trebuie să revii cu documentația. Ajungi să te și amuzi pe seama acestor chestiuni. Trebuie să refaci toată documentația pentru că s-a schimbat legislația, legislația din 2019, când am primit un aviz, a fost ok, acum nu mai e. Nu vreau să dau termene, dar procedural mai sunt trei pași pe care sperăm să-i parcurgem până în primăvară. Dacă suntem optimiști și totul decurge cum ar trebui, undeva în martie, până maxim în mai, ar trebui să avem toate actele necesare pentru a începe lucrările”, a declarat Dan Gherman la TSTV, material pe care în poți urmări aici

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus