Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

”Călăuza” celor trei suspecți de uciderea lui Adrian Kreiner rămâne în arest pentru încă 30 de zile

”Călăuza” celor trei suspecți de uciderea lui Adrian Kreiner rămâne în arest pentru încă 30 de zile

Ilie Sitariu, timișoreanul care i-a ajutat pe cei trei suspecți de uciderea omului de afaceri sibian Adrian Kreiner, va rămâne în arest pentru încă 30 de zile, au decis astăzi judecătorii de la Tribunalul Sibiu. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 48 de ore de la comunicare, se precizează în decizie.

Bărbatul din localitatea Dumbrăviţa, judeţul Timiş, este acuzat că i-ar fi ajutat pe cei trei presupuşi autori ai crimei şi tâlhăriei, iar pe unul dintre aceştia l-ar fi sprijinit să plece din ţară. Doi dintre cei trei suspecți că l-au tâlhărit și ucis pe omul de afaceri sibian Adrian Kreiner au fost prinși de autoritățile din Iralnda de Nord și Scoția, au anunțat săptămâna trecută Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

În 6 noiembrie, omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut şi jefuit în propria casă. Hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro, în timp ce în casă mai erau iubita şi fiica omului de afaceri.

Tribunalul Sibiu a emis mandate de arestare preventivă şi, respectiv, mandate internaţionale de arestare, în lipsă, pe numele celor trei bărbați acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată.

Laurențiu Ghiță se afla în Scoția, în timp ce Marian Cristian Minae se afla în Irlanda de Nord, spun surse apropiate anchetei. Cei doi urmează să fie extrădați.

Cosmin Costinel Zuleam, considerat de procurori ca fiind liderul grupului, este în continuare în libertate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus