Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Cât te costă să-ți asambleze un meșter mobila de la IKEA

Cât te costă să-ți asambleze un meșter mobila de la IKEA

Pentru cei care nu știau încă, IKEA are și un serviciu de asamblare  a mobilei comandate. Pentru Sibiu, serviciul de asamblare costă 1,30 lei pentru fiecare minut de asamblare înmulțit cu timpul de asamblare normat al articolului, la care se adaugă 250 lei.

Citește și: IKEA anunță oficial deschiderea punctului de ridicare comenzi din Sibiu

Prețurile serviciului

  • 1,30 lei pentru fiecare minut de asamblare înmulțit cu timpul de asamblare normat al articolului, la care se adaugă 50 lei. Prețul este aferent serviciului de asamblare mobilier desfășurat în municipiul București și județele Ilfov, Prahova, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Timiș, Arad.
  • 1,30 lei pentru fiecare minut de asamblare înmulțit cu timpul de asamblare normat al articolului, la care se adaugă 250 lei. Prețul este aferent serviciului de asamblare mobilier desfășurat în județele Constanța, Brașov, Dâmbovița, Sibiu, Bihor, Iași, Botoșani, Suceava, Neamț, Bacău, Vaslui.

Prețul asamblării fiecărui articol se calculează conform formulei de calcul prezentate mai sus.

Serviciul de Asamblare mobilier poate fi achiziționat în magazin, telefonic la numarul 021-407.45.32, prin e-mail, completând formularul de contact sau direct de pe site accesând coșul tău de cumpărături.

Serviciul include

  • Asamblarea conform instrucțiunilor corespunzătoare a fiecărui produs IKEA;
  • Prinderea și securizarea produselor conform instrucțiunilor de asamblare IKEA, fără suportarea altor costuri suplimentare de către Beneficiar;[1]
  • Ridicarea ambalajelor IKEA, dacă Beneficiarul nu solicită păstrarea lor, în procesul verbal de execuție.

Serviciul nu include:

  • Transportul mobilierului sau accesoriilor în spațiul de asamblare;
  • Lucrări de racordare la rețeaua de energie electrică, apă, gaze sau canalizare;
  • Lucrări de reparații, întărire sau finisare a pereților;
  • Debitări speciale în ateliere de profil (ex: debitare longitudinală pentru blaturi și tăblii, aplicare cant ABS)
  • Orice alte intervenții asupra configurației inițiale sau a pieselor de mobilier;
  • Mascarea centralelor termice cu elemente de mobilier;
  • Dezasamblarea corpurilor de mobilier și/sau dezinstalarea bateriei sau chiuvetei, aflate în locul unde vor fi amplasate articolele IKEA ce urmează a fi instalate, acest lucru fiind în sarcina beneficiarului și lucrările trebuie executate anterior prestării serviciului.

Despre punctul de ridicare de comenzi de la Sibiu

Cel de-al șaptelea punct de ridicare comenzi IKEA a fost deschis în luna martie la Sibiu.

Punctul de ridicare comenzi din Sibiu permite clienților să ridice personal produsele comandate de pe www.ikea.ro, din magazinele IKEA din București sau prin telefon, cu ajutorul echipei din departamentul de servicii clienți. Astfel, clienții vor putea alege ziua și ora ridicării coletelor, oricând de luni până vineri, între orele 10:00 și 19:00. Costul de livrare este de 29 lei pentru coletele mici (sub 30 kg pe comandă), cu excepția articolelor fragile sau de mari dimensiuni (cum ar fi oglinzile). Costul de livrare pentru aceste colete, care au nevoie de condiții speciale de transport, intră categoria pachetelor cargo (peste 30 kg pe comandă), și este de 49 de lei. În ceea ce privește comenzile care necesită transportul cu ajutorul unui camion, care depășesc 999 de lei, dar și în cazul comenzilor de colete de peste 399 de lei, nu se percep costuri de transport.

Citește și: A fost deschis punctul de ridicare comenzi IKEA de la Sibiu: „este o mare bucurie pentru noi”. Costurile de livrare, între 29 și 49 de lei

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Mihai tanase

Acum 3 luni

"Pentru Sibiu, serviciul de asamblare costă 1,30 lei pentru fiecare minut de asamblare înmulțit cu timpul de asamblare normat al articolului, la care se adaugă 250 lei." Într-o fraza de 27 de cuvinte, Adina a scris de trei ori "asamblare". De ce numai de trei ori ?
Raspunde

Mihai tanase

Acum 3 luni

"Pentru Sibiu, serviciul de asamblare costă 1,30 lei pentru fiecare minut de asamblare înmulțit cu timpul de asamblare normat al articolului, la care se adaugă 250 lei." Într-o fraza de 27 de cuvinte, Adina a scris de trei ori "asamblare". De ce numai de trei ori ?
Raspunde

@tanase

Acum 3 luni

Probabil din același motiv pentru care tu nu apelezi la un medic specializat ….
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 3 luni

Mai bine le asamblam singuri: se considera vechime in munca!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus