Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Petrișor Petrescu a plecat de la Hermannstadt. A fost împrumutat la FC Argeș, în Liga a II-a

Petrișor Petrescu a plecat de la Hermannstadt. A fost împrumutat la FC Argeș, în Liga a II-a

”Mult succes în noua provocare, Petry!”, este mesajul transmis de conducerea echipei AFC Hermannstadt fostului căpitan al echipei, Petrișor Petrescu, după ce a fost împrumutat la FC Argeș.

”Petrișor Petrescu va evolua sub formă de împrumut la FC Argeș, în Liga a II-a, până la finalul acestui sezon”, se precizează pe Facebook.

Citește și:

Lăsat în afara lotului, Petrișor Petrescu se pregătește să plece de la Hermannstadt: ”Situația trebuie acceptată”

Petrișor Petrescu era ultimul sibian din echipa de fotbal FC Hermannstadt și a fost lăsat de Marius Măldărășanu în afara lotului pentru cantonamentul din Antalya.

Contactat de reporterul Turnul Sfatului, Petrișor a confirmat faptul că se pregătește de o despărțire de echipa Sibiului.

”Din păcate, da, este posibil să plec. Rămâne să vedem ce se va întâmpla în această perioadă. Timpul a fost foarte scurt, sunt în căutare”, a spus Petrișor Petrescu la începutul anului.

Sosit la echipă în 2017 de la FC Cisnădie, Petrișor Petrescu este unul dintre cei mai vechi jucători ai FC Hermannstadt. Din multe puncte de vedere, principalele momente ale FC Hermannstadt, de la promovare, meciurile de rămânere în Liga I și chiar performantele din Cupa României sunt legate de evoluțiile lui Petrișor.

Exceptând o scurtă aventură la Academica Clinceni, Petrișor a fost alături de FC Hermannstadt în cea mai mare parte a existenței clubului, el fiind și căpitanul echipei.

Ajuns la 30 de ani Petrișor Petrescu este evaluat de Transfermarkt.com la suma de 300.000 de euro. El are 210 meciuri jucate pentru FC Hermannstadt, 26 de goluri și 24 de pase de gol.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus