Miercuri,
21.02.2024
Innorat
Acum
3°C

Primăria Sibiu, Consiliul Judetean și Telecomunicațiile vor fi iluminate duminică în culoarea roșie de Ziua Europeană a Numărului de Urgență 112

Primăria Sibiu, Consiliul Judetean și Telecomunicațiile vor fi iluminate duminică în culoarea roșie de Ziua Europeană a Numărului de Urgență 112

Clădirile Primăriei Municipiului Sibiu, Consiliului Judeţean și Direcţiei Judeţene de Telecomunicaţii Speciale vor fi iluminate duminică, 10 februarie, în culoarea roșie, reprezentativă pentru Serviciului de urgenţă 112. Evenimentul va începe la ora 18.00.

La nivel național peste 90 de clădiri ale autorităţilor publice centrale şi locale, inclusiv turnul de comunicaţii al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, instituţii de cultură şi obiective turistice și sedii ale unor companii private vor fi iluminate duminică, începând cu ora 18,00, în culoarea roşie, reprezentativă pentru Serviciului de urgenţă 112.

„Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, alături de instituţii publice şi companii private, continuă şi în acest an tradiţia de iluminare în roşu a unor clădiri emblematice din Capitală şi din ţară, cu ocazia Zilei Europene a Numărului de Urgenţă 112 şi aniversării a 20 de ani de la operaţionalizarea 112 în România. STS şi partenerii care s-au alăturat acestui demers transmit, astfel, un mesaj de unitate şi responsabilitate. Apelul la 112 doar în caz de urgenţă asigură că resursele de intervenţie sunt direcţionate în cel mai scurt timp posibil către o urgenţă reală", a precizat STS, într-un comunicat de presă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Comunicat?

Acum 1 săptămână

Care e cladirea " Telecomunicatiile" ????

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus