Miercuri,
21.02.2024
Parțial Noros
Acum
3°C

Furt la doi pași de centrul Sibiului. Proprietar: „Nu este vorba de sumă, erau ursuleți ieftini din Jumbo, este vorba de gest”

Furt la doi pași de centrul Sibiului. Proprietar: „Nu este vorba de sumă, erau ursuleți ieftini din Jumbo, este vorba de gest”

Doi ursuleți din decorul de Valentine's Day al magazinului Dulciurile Anei, de pe Bulevardul Victoriei, au fost furați în noaptea de vineri spre sâmbătă. Proprietarii cofetăriei spun că ursuleții costă puțin, dar că gestul este unul la care nu se așteptau, mai ales că magazinul se află la distanță mică de centrul Sibiului. 

Proprietarii au pregătit vitrina din dorința ca oamenii să vină și să se pozeze cu decorul creat special pentru Ziua Îndrăgostiților. Cei care fac acest lucru și etichetează pagina de facebook sau de instagram a magazinului primesc o prăjitură cadou la alegere. La trei zile după acest anunț și după prezentarea decorului, cei doi ursuleți lipiți pe geamurile vitrinei au fost însă furați.

„S-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă, când a ajuns colegul meu dimineața mi-a trimis poză și mi-a arătat. Au fost furați doi ursuleți, nu e vorba de sumă, erau ursuleți ieftini din Jumbo, este vorba de gest. Ursul de pe geam era lipit cu pistol de lipit, iar celălalt era prins în șuruburi”, a spus Ana, proprietara magazinului, pentru Turnul Sfatului.

Punctul de lucru de pe Bulevardul Victoriei a fost deschis la începutul lunii decembrie a anului 2023. În urma acestui gest, Ana spune că urmează și montarea unui sistem de supraveghere video în fața cofetăriei.

„Noi și de Crăciun am avut un decor superb și am mers pe încredere, nu ni s-a furat nimic. Am zis că sigur nu ne fură pentru că suntem aproape de centru. Nu avem camere de filmat, cumva prin ceea ce s-a întâmplat vom fi nevoiți să punem camere de supraveghere. Se pare că nimic nu mai e sigur”, a concluzionat aceasta.

Citește și: Micile afaceri. La Dulciurile Anei, „prăjiturile de casă nu dau greș niciodată”

Nu este primul furt care are loc în centrul orașului. În urmă cu doi ani o femeie fura o geantă și o rochie, ziua în amiaza mare, de la intrarea într-un magazin de pe Nicolae Bălcescu. 

Citește și: VIDEO-Cum se fură pe Bălcescu ziua în amiaza mare, de față cu zeci de oameni

În 2016, proprietarii de restaurante din Piața Mare se plângeau de furturi de flori, scaune și chiar și mese. 

Citește și: Cum se fură în centrul istoric al Sibiului

Sursă video: Facebook/Dulciurile Anei

Sursă foto: Printscreen video 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Carcotasul

Acum 1 săptămână

Noa, nu-i bai! Prea multe izmeneli de așa-zisa Zi a îndrăgostiților! Mai indragostiti-va și acasă, cu ursulețul din dotare!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ciorapel

Acum 1 săptămână

Reclamă mascata. Nu merg vânzările și dispar ursuleții, dar decorul e fain și de Crăciun și mai fain și mult mai fain ca la cafei. Reclama
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus