Luni,
22.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Risc de avalanșă de gradul 4 din 5 în munții Făgăraș. Salvamont recomandă turiștilor să nu se aventureze în zona montană

Risc de avalanșă de gradul 4 din 5 în munții Făgăraș. Salvamont recomandă turiștilor să nu se aventureze în zona montană

Este risc de avalanșe de gradul 4 din 5 în Munții Făgăraş, potrivit buletinului nivometeorologic transmis de Administrația Națională de Meteorologie. Informarea a fost făcută de Dan Popescu, șeful Salvamont Sibiu.

Acesta recomandă iubitorilor de munte să evite zonele montane în această perioadă și iubitorilor de sporturi de iarnă să nu le practice la altitudini  de peste 1.600 de metri. 

„Serviciul public Salvamont al județului Sibiu recomandă turiștilor să nu se aventureze în zona montană a Munților Făgăraș, iar practicanților sporturilor de iarnă nu practice aceste sporturi la altinudini mai mari de 1.600 de metri”, spune Dan Popescu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus