Miercuri,
17.04.2024
Innorat
Acum
10°C

Asociația Județeană de Fotbal și-a ales noua conducere: Ioan Duma președinte, Marius Mitrofan și Adrian Felseghi – vicepreședinți

Asociația Județeană de Fotbal și-a ales noua conducere: Ioan Duma președinte, Marius Mitrofan și Adrian Felseghi – vicepreședinți

Asociația Județeană de Fotbal Sibiu a avut sâmbătă Adunarea Generala Ordinară, ocazie cu care a fost prezentată activitatea pe ultimii patru ani și s-a ales noua conducere.

La eveniment au participat, în calitate de invitați, Octavian Goga – vicepreședinte al Federației Române de Fotbal, Vlad Vasiu din partea Consiliului Județean Sibiu și președinții filialelor AJF din Alba, Hunedoara și Mureș. De asemenea, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret a avut un reprezentant.

În cadrul acestei adunări reprezentații cluburilor afiliate la AJF Sibiu, adică cele din Liga a IV-a, Liga a V-a și Copii/Juniori, au ales pentru un mandat de patru ani noua conducere a AJF Sibiu.

În urma voturilor noua componență a conducerii AJF Sibiu este formata din Ioan Duma – președinte, Marius Mitrofan și Adrian Felseghi – vicepreședinți și Caius Băra, Ovidiu Olteanu, Adrian Bârză și Daniel Ungureanu – membrii ai comitetului executiv AJF Sibiu.

”Pe aceasta cale Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu mulțumește AJF Sibiu pentru buna colaborare dintre cele două instituții și urează mult succes noii conduceri alese în activitatea de promovare, îndrumare și sprijinire a fotbalului sibian, în special a celui juvenil, care prin fotbal își poate îndeplini și menirea de „educație prin sport” pentru tânăra generație de sportivi ai județului nostru”, au transmis duminică oficialii DJST Sibiu.

Cât privește planurile de viitor și strategia conducerii Asociației Județene de Fotbal, ziarul Turnul Sfatului a realizat recent un amplu interviu cu președintele Ioan Duma.

”În anul 2022 Consiliul Județean a făcut o statistică de unde a rezultat că aproximativ 6% din populația județului Sibiu face sport. Aici nu mă refer numai la fotbal. Este un procent destul de mare în comparație cu alte județe. Revenind la fotbal, așa un număr mare de cluburi și jucători nu am avut niciodată. Eu spun că stăm bine, ținând cont că județul Sibiu este unul mediu, cu o populație de sub 500.000 de locuitori”, spunea Ioan Duma.

Interviul complet poate fi citit urmărind link-ul de mai jos:

Ioan Duma candidează pentru un nou mandat la AJF: ”Problema cea mai mare la noi este infrastructura”. Starea fotbalului sibian

Sursa foto: Facebook DJST Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1741

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Sibianul

Acum 1 lună

A avut vreun contracandidat sau a concurat singur ca Ceaușescu? Totul a fost făcut pe ascuns. Câteva mingi la cluburi, un rand de echipament și gata Alegerile.
Raspunde

Hermann Stadt

Acum 1 lună

Cu toți cred că au fost mari fotbaliști :) Pe bune,a jucat vreunul macar la liga a 2-a?
Raspunde

Sibianul

Acum 1 lună

Din cei enumerați și din ce cunosc eu doar Caius Bara a jucat puțin pe la Universitatea Sibiu in județ și Barza Adrian la Talmaciu în județ. Restul nu cunosc.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus