Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Vin bicicletele! Stațiile Sibiu Bike City vor funcționa de la începutul lunii martie

Vin bicicletele! Stațiile Sibiu Bike City vor funcționa de la începutul lunii martie

Amplasarea bicicletelor Sibiu Bike City în stațiile din oraș este planificată să demareze la începutul lunii martie.

„În funcție de condițiile meteorologice din următoarea perioadă, amplasarea etapizată a bicicletelor Sibiu Bike City în stațiile din oraș este planificată să demareze la începutul lunii martie. Primăria Sibiu va anunța data la care bicicletele vor fi disponibile publicului”, transmite purtătoarea de cuvânt a Primăriei la o solicitare a Turnul Sfatului.

În luna octombrie 2023, în nouă locuri din municipiul Sibiu s-au montat noi stații de închiriere a bicicletelor prin sistemul Sibiu Bike City. Este vorba de opt stații noi, anunțate de Primărie încă în vara anului trecut, precum și extinderea „cele mai utilizate stații” - cea de lângă Parcul Sub Arini.

Din acest an sistemul Sibiu Bike City va funcționa și în Zona Industrială Vest: două dintre ele sunt pe strada Monaco, vizavi de Harting, și pe strada Bruxelles; iar o a treia stație de biciclete este instalată pe Calea Șurii Mici, în cartierul Magnolia.

Celelalte sunt lângă stația de autobuz de pe strada Autogării, pe strada Lungă (în apropiere de intersecția cu strada Țiglarilor), precum și pe strada Gheorghe Dima la intersecție cu Calea Dumbrăvii. O altă stație este disponibilă și pe Bulevardul Vasile Milea, iar în centrul istoric noua stație este în apropiere de piațeta de pe strada Turnului.

Astăzi, pe străzile din Sibiu au putut fi văzute deja primele biciclete transportate de firma care administrează sistemul de închirieri:

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1056

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Hai si la Selimbar

Acum 1 lună

Sa aduceti si in Selimbar zona Dedeman, Doamna Stanca sa isi transporte dealerii marfa. Sa nu mai deranjeze escortele pentru 1 gram. Vrem circuit deschis pentru apratamentele in regim hotelier date pe naspa care favorizeaza traficul si prostitutia.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus